.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 16.09.2021 - 09:14, Güncelleme: 16.09.2021 - 09:14 1431+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS UN BİRÇOK NOKTASINDA GELİŞİGÜZEL ŞEKİLDE ATILMIŞ HAFRİYATLARI KALDIRIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, daha temiz bir çevre için yoğun şekilde çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi, hem vatandaşlardan gelen şikayetler, hem de saha gezilerinde tespit edilen noktalarda gelişigüzel şekilde atılmış olan hafriyat atıklarını temizliyor. Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nin doğu kısmında DSİ’ye ait sulama kanalının bulunduğu bölgede uzun zamandan bu yana sürekli şekilde atılan ve çevreye zarar veren moloz, bitkisel atık, inşaat atıkları veya benzer malzemeler, Büyükşehir ekipleri tarafından iş makinaları marifetiyle kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ULAKBEL hattından gelen şikayetlerin de değerlendirildiği çalışmalar kapsamında, Kemalpaşa Sanayi Sitesi bölgesinde, şahıs arazilerinin dışındaki alanlarda bulunan hafriyat atıklarını da temizledi. Ekipler, yine Tarsus ekonomisinin önemli tesislerinden olan Yeni Hal Kompleksi çevresinde, mezbahane bölgesinde ve Fahrettin Paşa Mahallesi Berdan Irmağı kenarı ve Vefa köprüsü civarında hafriyat atıklarını temizleme çalışması uyguladı. Söz konusu bölgelerden toplanan atıklar, düzenli döküm sahalarına taşındı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, program dahilinde Tarsus genelinde hafriyat atıklarını kaldırma işlemlerine devam edecek.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS UN BİRÇOK NOKTASINDA GELİŞİGÜZEL ŞEKİLDE ATILMIŞ HAFRİYATLARI KALDIRIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus- Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, daha temiz bir çevre için yoğun şekilde çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi, hem vatandaşlardan gelen şikayetler, hem de saha gezilerinde tespit edilen noktalarda gelişigüzel şekilde atılmış olan hafriyat atıklarını temizliyor. Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nin doğu kısmında DSİ’ye ait sulama kanalının bulunduğu bölgede uzun zamandan bu yana sürekli şekilde atılan ve çevreye zarar veren moloz, bitkisel atık, inşaat atıkları veya benzer malzemeler, Büyükşehir ekipleri tarafından iş makinaları marifetiyle kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ULAKBEL hattından gelen şikayetlerin de değerlendirildiği çalışmalar kapsamında, Kemalpaşa Sanayi Sitesi bölgesinde, şahıs arazilerinin dışındaki alanlarda bulunan hafriyat atıklarını da temizledi. Ekipler, yine Tarsus ekonomisinin önemli tesislerinden olan Yeni Hal Kompleksi çevresinde, mezbahane bölgesinde ve Fahrettin Paşa Mahallesi Berdan Irmağı kenarı ve Vefa köprüsü civarında hafriyat atıklarını temizleme çalışması uyguladı. Söz konusu bölgelerden toplanan atıklar, düzenli döküm sahalarına taşındı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, program dahilinde Tarsus genelinde hafriyat atıklarını kaldırma işlemlerine devam edecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.