.

Büyükşehir Belediyesinin alacağı 73 otobüsün ihalesi yapıldı

Spor 25.07.2020 - 07:31, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2676+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesinin alacağı 73 otobüsün ihalesi yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, pandemi süreci öncesinde gerçekleştirdiği ancak iptal etmek zorunda kaldığı 73 otobüs ihalesi ikinci kez yapıldı. İhaleye 4 yerli firma katıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesinin hem kent içi toplu ulaşımı rahatlatmak hem de yakıt masrafını azaltmak için açtığı 73 adet doğalgazlı otobüs alım ihalesinde zarflar açıldı. İhale şartnamesinde teklif verecek firmaların yerli ya da yerli ortaklı olması şartı aranmıştı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu başkanlığındaki İhale Komisyonuna 4 yerli firma teklif sundu. İhaleye teklif veren firma temsilcilerinin katılımıyla teklif zarfları açıldı ve başvuru dosyalarındaki evraklar kontrol edildi. İhaleye, BMC Oto, Otokar Oto, Karsan Oto ve Anadolu Isuzu teklif verdi. Teliflerin sunulmasının ve idarenin belirlediği yaklaşık maliyetin bildirilmesinin ardından ihalenin ilk aşaması tamamlandı. İhale Komisyonu, firmaların tekliflerini ayrıntılarıyla inceleyecek ve 73 adet otobüsün hangi firmadan alınacağını belirleyecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesinin, pandemi süreci öncesinde gerçekleştirdiği ancak iptal etmek zorunda kaldığı 73 otobüs ihalesi ikinci kez yapıldı. İhaleye 4 yerli firma katıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesinin hem kent içi toplu ulaşımı rahatlatmak hem de yakıt masrafını azaltmak için açtığı 73 adet doğalgazlı otobüs alım ihalesinde zarflar açıldı. İhale şartnamesinde teklif verecek firmaların yerli ya da yerli ortaklı olması şartı aranmıştı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu başkanlığındaki İhale Komisyonuna 4 yerli firma teklif sundu. İhaleye teklif veren firma temsilcilerinin katılımıyla teklif zarfları açıldı ve başvuru dosyalarındaki evraklar kontrol edildi.
İhaleye, BMC Oto, Otokar Oto, Karsan Oto ve Anadolu Isuzu teklif verdi. Teliflerin sunulmasının ve idarenin belirlediği yaklaşık maliyetin bildirilmesinin ardından ihalenin ilk aşaması tamamlandı. İhale Komisyonu, firmaların tekliflerini ayrıntılarıyla inceleyecek ve 73 adet otobüsün hangi firmadan alınacağını belirleyecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.