.

Borusan quartet 2023 yılını pıazzolla akşamı ile uğurluyor

18.12.2023 - 10:02, Güncelleme: 18.12.2023 - 10:02 195+ kez okundu.
 

Borusan quartet 2023 yılını pıazzolla akşamı ile uğurluyor

2023 yılında pek çok değerli ismi ağırlayan Borusan Sanat, yılın son konserinde tango rüzgârı estirecek. 25 Aralık’ta Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda gerçekleşecek konserde Borusan Quartet, tangonun büyük ustası, 20. yüzyıl müziğinin eşsiz bestecilerinden Astor Piazzolla’nın eserlerini yorumlayacak. Borusan Quartet 2023 yılını unutulmaz bir konserle kapatıyor. Bir Borusan Quartet klasiği olarak Piazzolla akşamı bu kez yılın son konseri olarak müzikseverleri bekliyor. 25 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda tangonun büyük ustası, 20. yüzyıl müziğinin eşsiz bestecilerinden Astor Piazzolla, Borusan Quartet’in ustalıklı yorumuyla bir kez daha birleşecek.  Konser öncesinde Aydın Büke ve Serhan Bali, Süreyya Operası’nın üst katında saat 19.00 - 19.30 arasında konser üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.    PROGRAM: BORUSAN QUARTET PIAZZOLLA İLE YENİ YIL KONSERİ  PIAZZOLLA  Primavera Porteña  Celos  La Muerte del Angel Jeanne Y Paul  Verano Porteño  Oblivion Chant y fuga Adios Nonino Escualo Invierno Porteño Otoño Porteño Jorge Adios  Libertango Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

2023 yılında pek çok değerli ismi ağırlayan Borusan Sanat, yılın son konserinde tango rüzgârı estirecek. 25 Aralık’ta Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda gerçekleşecek konserde Borusan Quartet, tangonun büyük ustası, 20. yüzyıl müziğinin eşsiz bestecilerinden Astor Piazzolla’nın eserlerini yorumlayacak.

Borusan Quartet 2023 yılını unutulmaz bir konserle kapatıyor. Bir Borusan Quartet klasiği olarak Piazzolla akşamı bu kez yılın son konseri olarak müzikseverleri bekliyor. 25 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda tangonun büyük ustası, 20. yüzyıl müziğinin eşsiz bestecilerinden Astor Piazzolla, Borusan Quartet’in ustalıklı yorumuyla bir kez daha birleşecek. 

Konser öncesinde Aydın Büke ve Serhan Bali, Süreyya Operası’nın üst katında saat 19.00 - 19.30 arasında konser üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.   

PROGRAM:

BORUSAN QUARTET

PIAZZOLLA İLE YENİ YIL KONSERİ 

PIAZZOLLA 

Primavera Porteña 

Celos 

La Muerte del Angel

Jeanne Y Paul 

Verano Porteño 

Oblivion

Chant y fuga

Adios Nonino

Escualo

Invierno Porteño

Otoño Porteño

Jorge Adios 

Libertango


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.