.

BAŞKAN SEÇERE ADD MERSİN ŞUBESİNDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 03.02.2022 - 17:27, Güncelleme: 03.02.2022 - 17:27 10068+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇERE ADD MERSİN ŞUBESİNDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

BAŞKAN SEÇERE ADD MERSİN ŞUBESİNDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mersin Şube Başkanı Avukat Adnan Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Seçer’e, Türkiye’nin çağdaşlaşması ve demokratik gelişimi açısından Atatürkçü düşünceye verdiği katkılar dolayısıyla ADD Mersin Şube Başkanı Adnan Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.
BAŞKAN SEÇERE ADD MERSİN ŞUBESİNDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mersin Şube Başkanı Avukat Adnan Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Seçer’e, Türkiye’nin çağdaşlaşması ve demokratik gelişimi açısından Atatürkçü düşünceye verdiği katkılar dolayısıyla ADD Mersin Şube Başkanı Adnan Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.