.

Başkan Bozdoğan, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2022 - 11:38, Güncelleme: 11.04.2022 - 11:15 8215+ kez okundu.
 

Başkan Bozdoğan, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Başkan Bozdoğan, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, iftar sofrasında şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. Bozdoğan, “Bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde dimdik ayaktadır” dedi.Tarsus Belediyesinin ev sahipliğinde belediye tesislerinde şehit ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına; şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin yanı sıra Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Üsteğmen Kürşat Can ve protokol üyeleri katıldı.İftara katılan şehit yakını ve gaziler, ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açtı. Başkan Bozdoğan, tüm masaları selamlayarak, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarıyla yakından ilgilendi.“Bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde dimdik ayaktadır”Programda konuşan Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, “Bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde dimdik ayaktadır. Belki karşımıza geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemize saldıracak, cumhuriyetimizi yok etmeye çalışacak insanlar çıkacaktır. Ama bu ülkenin güzel evlatları, gerektiğinde şehit olacak, gerektiğinde gazi olacak. Bizler hem ailelerini hem evlatlarını en değerlimiz olarak görüp her daim yüreğimize basacağız. Bugün aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldik. Her biri bizim için birer emanet” diye konuştu.
Başkan Bozdoğan, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, iftar sofrasında şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. Bozdoğan, “Bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde dimdik ayaktadır” dedi.
Tarsus Belediyesinin ev sahipliğinde belediye tesislerinde şehit ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına; şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin yanı sıra Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Üsteğmen Kürşat Can ve protokol üyeleri katıldı.
İftara katılan şehit yakını ve gaziler, ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açtı. Başkan Bozdoğan, tüm masaları selamlayarak, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarıyla yakından ilgilendi.

“Bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde dimdik ayaktadır”
Programda konuşan Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, “Bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde dimdik ayaktadır. Belki karşımıza geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemize saldıracak, cumhuriyetimizi yok etmeye çalışacak insanlar çıkacaktır. Ama bu ülkenin güzel evlatları, gerektiğinde şehit olacak, gerektiğinde gazi olacak. Bizler hem ailelerini hem evlatlarını en değerlimiz olarak görüp her daim yüreğimize basacağız. Bugün aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldik. Her biri bizim için birer emanet” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.