.

Askeri birliğe yangın eğitimi

Genel 16.07.2020 - 08:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1892+ kez okundu.
 

Askeri birliğe yangın eğitimi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünce, her yıl düzenlenen yangın koordinasyon toplantısı kararları kapsamında askeri birliğe yangın eğitimi verildiği bildirildi. Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, her yıl yangın sezonu öncesinde gerçekleştirilen eğitim, bu yıl Covid-19 salgınından dolayı temmuz ayında yapıldı. Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Mühendisi İsmet Altun tarafından askeri personele verilen eğitim, Güney Deniz Saha Komutanlığında gerçekleştirildi.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğünce, her yıl düzenlenen yangın koordinasyon toplantısı kararları kapsamında askeri birliğe yangın eğitimi verildiği bildirildi.
Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, her yıl yangın sezonu öncesinde gerçekleştirilen eğitim, bu yıl Covid-19 salgınından dolayı temmuz ayında yapıldı. Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Mühendisi İsmet Altun tarafından askeri personele verilen eğitim, Güney Deniz Saha Komutanlığında gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.