.

Alaeddin Yavaşça Bursa'da eserleriyle anıldı

21.02.2024 - 12:32, Güncelleme: 21.02.2024 - 12:32 1245+ kez okundu.
 

Alaeddin Yavaşça Bursa'da eserleriyle anıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Bölümü tarafından düzenlenen ‘Beste ve güfteleriyle Alaeddin Yavaşça’ konseri, sanatseverlere keyifli bir akşam yaşattı.BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü tarafından Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Beste ve güfteleriyle Alaeddin Yavaşça’ konserini, Şef Salih Berkmen yönetti. Konserin birinci bölümünde Alaeddin Yavaşça'ya ait koro ve solo eserler icra edildi. Dinleyenlerin unutulmaz bir akşam yaşadığı konserde, Güftekar Hüsamettin Olgun ve Alaeddin Yavaşça'nın eşi tarafından eserlerin şiirleri okundu. Konserin ikinci bölümünde ise konuk sanatçı Burcu Göktürk sahne aldı. Usta sanatçının eserlerinin icra eden Burcu Göktürk, dinleyenlerden büyük alkış aldı. Gecenin sonunda tüm sanatçılar ayakta alkışlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız tarafından konuk sanatçı Burcu Göktürk ve Şef Salih Berkmen’e günün anısına çiçek takdim edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Bölümü tarafından düzenlenen ‘Beste ve güfteleriyle Alaeddin Yavaşça’ konseri, sanatseverlere keyifli bir akşam yaşattı.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü tarafından Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Beste ve güfteleriyle Alaeddin Yavaşça’ konserini, Şef Salih Berkmen yönetti.

Konserin birinci bölümünde Alaeddin Yavaşça'ya ait koro ve solo eserler icra edildi. Dinleyenlerin unutulmaz bir akşam yaşadığı konserde, Güftekar Hüsamettin Olgun ve Alaeddin Yavaşça'nın eşi tarafından eserlerin şiirleri okundu. Konserin ikinci bölümünde ise konuk sanatçı Burcu Göktürk sahne aldı. Usta sanatçının eserlerinin icra eden Burcu Göktürk, dinleyenlerden büyük alkış aldı.

Gecenin sonunda tüm sanatçılar ayakta alkışlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız tarafından konuk sanatçı Burcu Göktürk ve Şef Salih Berkmen’e günün anısına çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.