.

AKDENİZ BİRLİKTE DEĞİŞİYOR

Yaşam (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.10.2020 - 18:09, Güncelleme: 21.10.2020 - 18:14 2056+ kez okundu.
 

AKDENİZ BİRLİKTE DEĞİŞİYOR

AKDENİZ BİRLİKTE DEĞİŞİYOR

Her hafta düzenli olarak yaptığımız mahalle ziyaretleri ile Akdeniz'i karış karış geziyor, hem muhtarlarımız hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyor, dertlerini ve taleplerini dinliyoruz. Okul, hastane, cami gibi vatandaşların ortak kullandığı mekanlarda muhtarlarımızla işbirliği içerisinde sorunları yerinde tespit edip, yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Gezerek, görerek ve vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinleyerek Akdenizlilerin hak ettiği bir Akdeniz için çalışıyoruz. Bu kapsamda spor tesisleri ve yüzme havuzlarını hizmete açacağız, tüm bahçe yollarımızı da soğuk asfaltla kaplayarak hem daha temiz hem de daha konforlu hale getireceğiz. Müftü Deresi ıslahı ile yıllardır çözülmeyen bir sorunu çözüyor, Çamlıbel'deki balıkçılarımızı Karaduvar'a taşıyarak bambaşka bir Akdeniz için çabalıyoruz. Görüyorsunu ben devamlı halkın olmaya çalışıyorum, sahada olmaya çalışıyorum, belediyede oturmak çok bir şey kazandırmıyor ve vatandaşlarla sohbet ve vatandaşın içinde olmaya çalışıyoruz. Bir söz vermiştik;değiştirin, hep beraber değiştirelim demiştik. Akdeniz’i değiştirdiniz bizde şimdi sizlerle birlikte Akdeniz’i değiştiriyoruz.şimde işte Yılmaz Güney Parkı’nın yakında çıkacak arkadaşlar, ilk kez Akdeniz ‘in bir havuzu olacak. Yılmaz Güney Parkı’nın içinde yarı olimpik bir havuz yapıyoruz, o havuzların içinde bizim köylü çocuklarımızla bizim Akdeniz’in çocukları da girebilecek yani bu tür spor tesislerini bir yıl içinde  Akdeniz’e kazandırıyoruz. Bütün bahçeli yollarını soğuk asfalt yapma hesabımız var, böylelikle hem daha temiz olacak. Şehir merkezinde bahçe barış mahallesi inşallah TOKİ yi başlatıyoruz. Çamlı belde balıkçıları profosyonel Akdeniz çok daha farklı olacak bundan sonra. Allah razı olsun Fen işleri’nden özellikle, diyrum bahçe yollarımızı tek tek metre metre  santim santim yaptılar. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
AKDENİZ BİRLİKTE DEĞİŞİYOR

Her hafta düzenli olarak yaptığımız mahalle ziyaretleri ile Akdeniz'i karış karış geziyor, hem muhtarlarımız hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyor, dertlerini ve taleplerini dinliyoruz. Okul, hastane, cami gibi vatandaşların ortak kullandığı mekanlarda muhtarlarımızla işbirliği içerisinde sorunları yerinde tespit edip, yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz.

Gezerek, görerek ve vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinleyerek Akdenizlilerin hak ettiği bir Akdeniz için çalışıyoruz. Bu kapsamda spor tesisleri ve yüzme havuzlarını hizmete açacağız, tüm bahçe yollarımızı da soğuk asfaltla kaplayarak hem daha temiz hem de daha konforlu hale getireceğiz. Müftü Deresi ıslahı ile yıllardır çözülmeyen bir sorunu çözüyor, Çamlıbel'deki balıkçılarımızı Karaduvar'a taşıyarak bambaşka bir Akdeniz için çabalıyoruz.

Görüyorsunu ben devamlı halkın olmaya çalışıyorum, sahada olmaya çalışıyorum, belediyede oturmak çok bir şey kazandırmıyor ve vatandaşlarla sohbet ve vatandaşın içinde olmaya çalışıyoruz. Bir söz vermiştik;değiştirin, hep beraber değiştirelim demiştik. Akdeniz’i değiştirdiniz bizde şimdi sizlerle birlikte Akdeniz’i değiştiriyoruz.şimde işte Yılmaz Güney Parkı’nın yakında çıkacak arkadaşlar, ilk kez Akdeniz ‘in bir havuzu olacak. Yılmaz Güney Parkı’nın içinde yarı olimpik bir havuz yapıyoruz, o havuzların içinde bizim köylü çocuklarımızla bizim Akdeniz’in çocukları da girebilecek yani bu tür spor tesislerini bir yıl içinde  Akdeniz’e kazandırıyoruz. Bütün bahçeli yollarını soğuk asfalt yapma hesabımız var, böylelikle hem daha temiz olacak. Şehir merkezinde bahçe barış mahallesi inşallah TOKİ yi başlatıyoruz. Çamlı belde balıkçıları profosyonel Akdeniz çok daha farklı olacak bundan sonra. Allah razı olsun Fen işleri’nden özellikle, diyrum bahçe yollarımızı tek tek metre metre  santim santim yaptılar. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.