.

Adıyaman'da uyuşturucudan iki şüpheli adli makamlara sevk edildi

09.01.2024 - 16:36, Güncelleme: 09.01.2024 - 16:36 381+ kez okundu.
 

Adıyaman'da uyuşturucudan iki şüpheli adli makamlara sevk edildi

Adıyaman'da bir ihbarı değerlendiren Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, iki şüpheli şahsı üzerlerinde çeşitli miktarda uyuşturucu maddeyle yakalayarak adli makamlara sevk etti.ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, istihbari çalışmalarda, M.E. ve Y.S. adlı şüpheli şahısları yakın takibe aldı. Şahısların aracındaki aramada 250 gram metamfetamin ele geçiren ekipler, ilk ifadeleri sonrasında şahısları adli makamlara sevk etti. Ekipler, halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Adıyaman'da bir ihbarı değerlendiren Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, iki şüpheli şahsı üzerlerinde çeşitli miktarda uyuşturucu maddeyle yakalayarak adli makamlara sevk etti.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, istihbari çalışmalarda, M.E. ve Y.S. adlı şüpheli şahısları yakın takibe aldı. Şahısların aracındaki aramada 250 gram metamfetamin ele geçiren ekipler, ilk ifadeleri sonrasında şahısları adli makamlara sevk etti.

Ekipler, halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.