.

Adıyaman'da aranan iki zanlı tutuklandı

22.11.2023 - 13:13, Güncelleme: 22.11.2023 - 13:13 278+ kez okundu.
 

Adıyaman'da aranan iki zanlı tutuklandı

Adıyaman'da haklarında yakalama kararı bulunan ve İl Jandarma Komtanlığı'nca gözaltına alınan iki zanlı, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'nın çalışmaları ve takibi sonucu hakkında yakalama kararı bulunan A.K ve A.Ç adlı şahıslar farklı tarihlerde gözaltına alındı. Şahısların sorgusunda A.K.'nin, açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık, kamu kurum ve kuruluşlarındaki eşya jakkında hırsızlık, kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık ve hükümlü veya tutuklunun Kaçması suçlarından arandığı ve 14 yıl 44 ay 22 gün kesinleşen hapis cezasının bulunduğu tespit edildi. Yine yakalama kararı bulunan A.Ç'nin sorgusunda ise, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan aranan ve hakkında 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Her iki zanlı şahıs, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Adıyaman'da haklarında yakalama kararı bulunan ve İl Jandarma Komtanlığı'nca gözaltına alınan iki zanlı, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'nın çalışmaları ve takibi sonucu hakkında yakalama kararı bulunan A.K ve A.Ç adlı şahıslar farklı tarihlerde gözaltına alındı.

Şahısların sorgusunda A.K.'nin, açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık, kamu kurum ve kuruluşlarındaki eşya jakkında hırsızlık, kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık ve hükümlü veya tutuklunun Kaçması suçlarından arandığı ve 14 yıl 44 ay 22 gün kesinleşen hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Yine yakalama kararı bulunan A.Ç'nin sorgusunda ise, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan aranan ve hakkında 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Her iki zanlı şahıs, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.