.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde otizmli çocukların eğitimine destek olun

05.03.2024 - 15:43, Güncelleme: 05.03.2024 - 15:43 2505+ kez okundu.
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde otizmli çocukların eğitimine destek olun

20 yıldır Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) tanısı olan çocuklar, gençler ve ailelerine umut olmak için çalışan Tohum Otizm Vakfı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyelerinizin eğitime dönüşmesi için birbirinden renkli seçenekler oluşturdu. Tohum Dükkân'dan ulaşılabilecek Dünya Kadınlar Günü ile ilgili dilekleri de içeren hediyeler ve isme özel hazırlanan bağış sertifikaları ile otizmli çocukların eğitimine destek olabilirsiniz. Otizm Spektrum Bozukluğu yaşamın ilk yıllarında ortaya çıkan gelişimsel bir farklılık. Son yapılan araştırma verilerine göre her 36 çocuktan 1'inin otizm riski ile doğduğu tahmin ediliyor. Toplumda görülme sıklığı gittikçe artan otizmin tek çaresi ise erken tanı ve nitelikli yoğun özel eğitim.   20 yılda gerek Tohum Otizm Eğitim Kurumları'nda okuyan öğrencilerin gerekse yurt çapında yaptığı projeler ile 802.059 otizmli çocuğun ve ailesinin hayatına dokunan Tohum Otizm Vakfı, Dünya Kadınlar Günü'nü daha anlamlı hale getirerek otizmli çocukların geleceğine umut olmaya devam ediyor. Dünya Kadınlar Günü’nde hem kadınlara hem de otizmli çocuklara anlamlı hediye   Vakıf, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, her kadının hak ettiği yaşama kavuşabilmesi dileğini bir kez daha dile getirirken aynı zamanda otizmli çocukların geleceği için anlamlı katkı yaratacak hediye arayışındakilere de cevap oluyor. Bu doğrultuda Tohum Dükkân, hediye kutuları, ev-yaşam, kırtasiye ve çikolata kategorilerinde farklı seçenekler sunuyor.   Ayrıca otizm ve yaygın gelişim bozukluğu olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla bağışta bulunmak isteyenler için isme özel hazırlanan bağış sertifikaları da anlamlı bir hediye seçeneğine dönüşüyor. Dünya Kadınlar Günü'nde otizmli çocukların yaşamında fark yaratmak için Tohum Dükkân sitesini ziyaret ederek özel bir hediye alabilir, Tohum Otizm Vakfı'nın eğitim çalışmalarını destekleyebilirsiniz: tohumdukkan   Vakfın web sitesinde Tohum Otizm Vakfı sertifika bağışları bölümünden bağışta bulunarak da sevdikleriniz adına özel bir sertifika oluşturabilirsiniz: tohumotizm  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

20 yıldır Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) tanısı olan çocuklar, gençler ve ailelerine umut olmak için çalışan Tohum Otizm Vakfı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyelerinizin eğitime dönüşmesi için birbirinden renkli seçenekler oluşturdu.

Tohum Dükkân'dan ulaşılabilecek Dünya Kadınlar Günü ile ilgili dilekleri de içeren hediyeler ve isme özel hazırlanan bağış sertifikaları ile otizmli çocukların eğitimine destek olabilirsiniz.

Otizm Spektrum Bozukluğu yaşamın ilk yıllarında ortaya çıkan gelişimsel bir farklılık. Son yapılan araştırma verilerine göre her 36 çocuktan 1'inin otizm riski ile doğduğu tahmin ediliyor. Toplumda görülme sıklığı gittikçe artan otizmin tek çaresi ise erken tanı ve nitelikli yoğun özel eğitim.
 
20 yılda gerek Tohum Otizm Eğitim Kurumları'nda okuyan öğrencilerin gerekse yurt çapında yaptığı projeler ile 802.059 otizmli çocuğun ve ailesinin hayatına dokunan Tohum Otizm Vakfı, Dünya Kadınlar Günü'nü daha anlamlı hale getirerek otizmli çocukların geleceğine umut olmaya devam ediyor.

Dünya Kadınlar Günü’nde hem kadınlara hem de otizmli çocuklara anlamlı hediye
 
Vakıf, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, her kadının hak ettiği yaşama kavuşabilmesi dileğini bir kez daha dile getirirken aynı zamanda otizmli çocukların geleceği için anlamlı katkı yaratacak hediye arayışındakilere de cevap oluyor.

Bu doğrultuda Tohum Dükkân, hediye kutuları, ev-yaşam, kırtasiye ve çikolata kategorilerinde farklı seçenekler sunuyor.  

Ayrıca otizm ve yaygın gelişim bozukluğu olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla bağışta bulunmak isteyenler için isme özel hazırlanan bağış sertifikaları da anlamlı bir hediye seçeneğine dönüşüyor.


Dünya Kadınlar Günü'nde otizmli çocukların yaşamında fark yaratmak için Tohum Dükkân sitesini ziyaret ederek özel bir hediye alabilir, Tohum Otizm Vakfı'nın eğitim çalışmalarını destekleyebilirsiniz: tohumdukkan
 
Vakfın web sitesinde Tohum Otizm Vakfı sertifika bağışları bölümünden bağışta bulunarak da sevdikleriniz adına özel bir sertifika oluşturabilirsiniz: tohumotizm 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.