Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Aston Villa, Premier Lig’de Brentford deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertliler bu sonuçla rakibi hakkında önemli bir veri elde etti.
Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Aston Villa, İngiltere Premier Lig’de Brentford deplasmanında 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Aston Villa, ligdeki puanını 5’e yükseltirken Brentford 10 puana ulaştı.
Brentford Community Stadyumu’nda oynanan mücadelede ev sahibi Brentford, 10. dakikada Yegor Yarmoliuk’un golüyle öne geçti. Aston Villa, Nicolas Jackson’ın 12. dakikada attığı golle skora dengeyi getirdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmazken, 77. dakikada John McGinn’in golüyle Aston Villa 2-1 öne geçti. Ancak bu üstünlük kısa sürdü. Brentford forması giyen Kristoffer Ajer, 79. dakikada attığı golle skoru 2-2’ye getirdi ve maç bu sonuçla tamamlandı.
Bu beraberlik, Aston Villa’nın Fenerbahçe ile oynayacağı kritik Avrupa maçı öncesinde önemli bir puan kaybı olarak değerlendiriliyor. Fenerbahçe, rakibinin bu puan kaybını Avrupa’da avantaj sağlamak için bir fırsat olarak görmeyi hedefliyor.
Yorum Yap