.

Yunus polis timi, 15 Temmuz şehidinin oğlunun hayalini gerçekleştirdi

Mersin (TG) - TARSUS GAZETESİ | 14.07.2022 - 18:21, Güncelleme: 03.08.2022 - 10:47 2921+ kez okundu.
 

Yunus polis timi, 15 Temmuz şehidinin oğlunun hayalini gerçekleştirdi

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Erdem Diker’in oğlu Egehan Diker’in (7) Polis Yunus Timlerinin motosikletine binme hayali gerçek oldu.

   İSTANBUL'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Erdem Diker’in oğlu Egehan Diker’in (7) Polis Yunus Timlerinin motosikletine binme hayali gerçek oldu. Egehan, timlerle şehir turu attı. FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul Tuzla’da Orhanlı gişelerinde şehit olan özel sektör çalışanı Erdem Diker'in Amasya’da yaşayan oğlu  Minik Egehan‘ın hayalini Yunus Polis timleri gerçekleştirdi. Amasya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timleri Şeyhcui Mahallesinde bulunan evinde önce minik Egehan’ı ziyaret etti.  Yunus polisleri karşısında gören şehit oğlu Egehan tek hayalinin motosikletle gezmek olduğunu söyledi. Timde görevli polisler Egehan’ı evinden alarak kent merkezinde şehir turu attı. Şehit oğlu Egehan;’Polis abiler beni motosikletle gezdirdiği için çok mutlu oldum. Onlara çok teşekkür ediyorum ’dedi.  Oğlu kadar kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade eden anne Gülsüm Diker, “Düşüncelerimi anlatamam oğlum kadar bende çok mutlu oldum. İnsan kendini yalnız olmadığını hissediyor. Oğlum her bayram buruk geçiriyordu. Bu özel günde bırakmadıkları için onlara minnettarım, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, Allah onları korusun. Her işlerini de rast getirsin. Benim amcalarım yok diyordu, bende oğluma ama en azından polis amcalarımız var diyordum. Polisleri geçerken gördüğünde 'anne polis amcalarım geçiyor, beni motosikletle gezdirirler mi?' diye sordu, bende tabi sen iste oğlum onlar senin için her şeyi yaparlar dedim. Sağ olsunlar onlarda gelip oğlumu motosikletle gezdirdiler” diye konuştu.  Fetullahçı Terör Örgütü'nce (FETÖ) 5 sene önce düzenlenen 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden seneler de geçse milli birlik günü yurdun dört bir yanında coşkuyla anılıyor. Türkiye'de 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimi dolayısıyla her yıl 15 Temmuz günü "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" olarak kutlanırken aynı zamanda bu hain darbe girişiminde canını hiçe sayan şehit ve gaziler minnetle anılıyor. Türk halkının demokrasisine sahip çıktığı ve topyekûn mücadeleye katıldığı 15 Temmuz anlam ve önemi merak ediliyor.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkanlığın koordinasyonunda düzenlenen etkinliklerde, 15 Temmuz destanının Türk milletinin güçlü iradesi ve kararlılığının yanı sıra vatan ve millet aşkı ile yazıldığı vurgulanacak.
15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Erdem Diker’in oğlu Egehan Diker’in (7) Polis Yunus Timlerinin motosikletine binme hayali gerçek oldu.

 

 İSTANBUL'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Erdem Diker’in oğlu Egehan Diker’in (7) Polis Yunus Timlerinin motosikletine binme hayali gerçek oldu. Egehan, timlerle şehir turu attı.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul Tuzla’da Orhanlı gişelerinde şehit olan özel sektör çalışanı Erdem Diker'in Amasya’da yaşayan oğlu  Minik Egehan‘ın hayalini Yunus Polis timleri gerçekleştirdi. Amasya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timleri Şeyhcui Mahallesinde bulunan evinde önce minik Egehan’ı ziyaret etti.  Yunus polisleri karşısında gören şehit oğlu Egehan tek hayalinin motosikletle gezmek olduğunu söyledi. Timde görevli polisler Egehan’ı evinden alarak kent merkezinde şehir turu attı.

Şehit oğlu Egehan;’Polis abiler beni motosikletle gezdirdiği için çok mutlu oldum. Onlara çok teşekkür ediyorum ’dedi. 

Oğlu kadar kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade eden anne Gülsüm Diker, “Düşüncelerimi anlatamam oğlum kadar bende çok mutlu oldum. İnsan kendini yalnız olmadığını hissediyor. Oğlum her bayram buruk geçiriyordu. Bu özel günde bırakmadıkları için onlara minnettarım, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, Allah onları korusun. Her işlerini de rast getirsin. Benim amcalarım yok diyordu, bende oğluma ama en azından polis amcalarımız var diyordum. Polisleri geçerken gördüğünde 'anne polis amcalarım geçiyor, beni motosikletle gezdirirler mi?' diye sordu, bende tabi sen iste oğlum onlar senin için her şeyi yaparlar dedim. Sağ olsunlar onlarda gelip oğlumu motosikletle gezdirdiler” diye konuştu. 

Fetullahçı Terör Örgütü'nce (FETÖ) 5 sene önce düzenlenen 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden seneler de geçse milli birlik günü yurdun dört bir yanında coşkuyla anılıyor. Türkiye'de 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimi dolayısıyla her yıl 15 Temmuz günü "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" olarak kutlanırken aynı zamanda bu hain darbe girişiminde canını hiçe sayan şehit ve gaziler minnetle anılıyor. Türk halkının demokrasisine sahip çıktığı ve topyekûn mücadeleye katıldığı 15 Temmuz anlam ve önemi merak ediliyor.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkanlığın koordinasyonunda düzenlenen etkinliklerde, 15 Temmuz destanının Türk milletinin güçlü iradesi ve kararlılığının yanı sıra vatan ve millet aşkı ile yazıldığı vurgulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.