.

Yükümlüler caminin bakım ve temizlik işlerini yaptı

Genel 29.07.2019 - 12:13, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1509+ kez okundu.
 

Yükümlüler caminin bakım ve temizlik işlerini yaptı

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İl Müftülüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, Mezitli ilçesinde bulunan Mustafa Şahin Camisi’nin bakım ve temizlik işlemleri denetime tabi yükümlüler tarafından gerçekleştirildi.Ücretsiz kamu kurumunda çalışma yükümlülüğü kapsamında, yükümlü çalıştırmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarıyla yükümlülerin çalıştırılması hususunda protokoller imzalanıyor. Bu protokoller ile Mersin’de çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çok sayıda denetimli serbestlik yükümlüsünün kamu yararına ücretsiz çalışma tedbirini yerine getiriliyor. Bu kapsamda Mezitli ilçesinde bulunan Mustafa Şahin Camisi’nde kamu hizmeti tedbirini yerine getiren yükümlülere, çalışma sürelerinde göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı cami yetkilileri tarafından plaket verildi.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İl Müftülüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, Mezitli ilçesinde bulunan Mustafa Şahin Camisi’nin bakım ve temizlik işlemleri denetime tabi yükümlüler tarafından gerçekleştirildi.
Ücretsiz kamu kurumunda çalışma yükümlülüğü kapsamında, yükümlü çalıştırmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarıyla yükümlülerin çalıştırılması hususunda protokoller imzalanıyor. Bu protokoller ile Mersin’de çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çok sayıda denetimli serbestlik yükümlüsünün kamu yararına ücretsiz çalışma tedbirini yerine getiriliyor. Bu kapsamda Mezitli ilçesinde bulunan Mustafa Şahin Camisi’nde kamu hizmeti tedbirini yerine getiren yükümlülere, çalışma sürelerinde göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı cami yetkilileri tarafından plaket verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.