.

Yüksek gerilim izolasyonu ile göçmen kuşlar zarar görmeyecek

Genel 24.12.2018 - 09:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1122+ kez okundu.
 

Yüksek gerilim izolasyonu ile göçmen kuşlar zarar görmeyecek

Toroslar EDAŞ, faaliyet gösterdiği 6 ilde gerçekleştirdiği ’Yüksek Gerilim İzolasyonu Projesi’ kapsamındaki çalışmalar ile hem kuş ölümlerinin hem de enerji kesintilerinin önüne geçiyor.Toroslar EDAŞ, faaliyet gösterdiği Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye’de kesintisiz enerji sağlamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hizmet verdiği bölgenin kuşların göç yolu üzerinde olması ve göç mevsimlerinde kuşların elektrik akımına kapılmasının önüne geçmek isteyen Toroslar EDAŞ, ’Yüksek Gerilim İzolasyonu Projesi’ni hayata geçirdi. Proje kapsamında izolatör ve iletkenleri izolasyon malzemeleri ile kaplayan firma, kuş ölümlerini ve buna bağlı enerji kesintilerini yüzde 75 oranında azalttı.Proje kapsamında 2018 yılı içerisinde 6 ilde yaklaşık 200 bin TL tutarında izolasyon malzemesinin montajının gerçekleştirildiği bildirildi.
Toroslar EDAŞ, faaliyet gösterdiği 6 ilde gerçekleştirdiği ’Yüksek Gerilim İzolasyonu Projesi’ kapsamındaki çalışmalar ile hem kuş ölümlerinin hem de enerji kesintilerinin önüne geçiyor.
Toroslar EDAŞ, faaliyet gösterdiği Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye’de kesintisiz enerji sağlamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hizmet verdiği bölgenin kuşların göç yolu üzerinde olması ve göç mevsimlerinde kuşların elektrik akımına kapılmasının önüne geçmek isteyen Toroslar EDAŞ, ’Yüksek Gerilim İzolasyonu Projesi’ni hayata geçirdi. Proje kapsamında izolatör ve iletkenleri izolasyon malzemeleri ile kaplayan firma, kuş ölümlerini ve buna bağlı enerji kesintilerini yüzde 75 oranında azalttı.
Proje kapsamında 2018 yılı içerisinde 6 ilde yaklaşık 200 bin TL tutarında izolasyon malzemesinin montajının gerçekleştirildiği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.