.

Yağcıoğlu apartmanı enkazında bir kadının cansız bedenine ulaşıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 01.11.2020 - 02:19, Güncelleme: 01.11.2020 - 02:19 1133+ kez okundu.
 

Yağcıoğlu apartmanı enkazında bir kadının cansız bedenine ulaşıldı

İzmir’de deprem nedeniyle yıkılan Yağcıoğlu apartmanı enkazından bir kadının cansız bedenine ulaşıldı.İzmir’in Bayraklı ilçesinde 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan Yağcıoğlu Apartmanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları sürdüren ekipler, saat 01.30 sıralarında bir kişinin cansız bedenine ulaştı.Arama, kurtarma ve polis ekiplerinin oluşturduğu barikat arasından ambulansa konulan cenazenin, bir kadına ait olduğu öğrenildi.
İzmir’de deprem nedeniyle yıkılan Yağcıoğlu apartmanı enkazından bir kadının cansız bedenine ulaşıldı.
İzmir’in Bayraklı ilçesinde 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan Yağcıoğlu Apartmanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları sürdüren ekipler, saat 01.30 sıralarında bir kişinin cansız bedenine ulaştı.
Arama, kurtarma ve polis ekiplerinin oluşturduğu barikat arasından ambulansa konulan cenazenin, bir kadına ait olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.