.

VR Mersin Projesi’ne bir ödül daha

Genel 25.10.2018 - 08:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2058+ kez okundu.
 

VR Mersin Projesi’ne bir ödül daha

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyaya kazandırılan sanal tur projesi VR Mersin uygulaması son olarak Silver Lake Tour Film Festival’de (SILAFEST-2018) The Blue Danube Turizm Filmleri Özel Yaklaşım Ödülü’ne layık görüldü.272 noktada yapılan hava, kara, gece-gündüz çekimleri ile dünyanın her yerinden internet aracılığı ile Mersin’in sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlere hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşma imkanı sunan VR Mersin Projesi aldığı The Blue Danube Turizm Filmleri Özel Yaklaşım Ödülü ile bir kez daha başarısını gösterdi. Proje, bugüne kadar "Travelbydrone.com" videosu ödülü, "W3 Awards 2016" yarışmasında aldığı "Mobil Sayfa ve Aplikasyon Seyahat Dalında" gümüş ödül olan dünya ikinciliği, "Online Videolar Seyahat Dalında" gümüş ödül olan dünya ikinciliği, "Turizm Web Siteleri Dalında" gümüş ödül olan dünya ikinciliği, gibi birçok dünya çapında ödül alma başarısı gösterdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyaya kazandırılan sanal tur projesi VR Mersin uygulaması son olarak Silver Lake Tour Film Festival’de (SILAFEST-2018) The Blue Danube Turizm Filmleri Özel Yaklaşım Ödülü’ne layık görüldü.
272 noktada yapılan hava, kara, gece-gündüz çekimleri ile dünyanın her yerinden internet aracılığı ile Mersin’in sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlere hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşma imkanı sunan VR Mersin Projesi aldığı The Blue Danube Turizm Filmleri Özel Yaklaşım Ödülü ile bir kez daha başarısını gösterdi. Proje, bugüne kadar "Travelbydrone.com" videosu ödülü, "W3 Awards 2016" yarışmasında aldığı "Mobil Sayfa ve Aplikasyon Seyahat Dalında" gümüş ödül olan dünya ikinciliği, "Online Videolar Seyahat Dalında" gümüş ödül olan dünya ikinciliği, "Turizm Web Siteleri Dalında" gümüş ödül olan dünya ikinciliği, gibi birçok dünya çapında ödül alma başarısı gösterdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.