.

Voleybolda şampiyon Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi

Siyaset 22.12.2018 - 08:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2176+ kez okundu.
 

Voleybolda şampiyon Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi

Mersin’de gerçekleştirilen Okullar Arası Genç Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi oldu.Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan Okullar Arası Genç Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları, Toroslar Bin Kişilik Spor Salonunda Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi ile Mahmut Aslan Lisesi arasında oynanan final maçı ile tamamlandı. Final karşılaşmasında Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi, Mahmut Aslan Lisesini 3-0 yenerek şampiyon olurken, Erdemli Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de Anamur Anadolu Lisesini 3-2 yenerek il 3’üncüsü oldu.Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan ve Spor Şube Müdürü Vedat Akyar tarafından verildi.
Mersin’de gerçekleştirilen Okullar Arası Genç Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi oldu.
Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan Okullar Arası Genç Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları, Toroslar Bin Kişilik Spor Salonunda Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi ile Mahmut Aslan Lisesi arasında oynanan final maçı ile tamamlandı. Final karşılaşmasında Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi, Mahmut Aslan Lisesini 3-0 yenerek şampiyon olurken, Erdemli Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de Anamur Anadolu Lisesini 3-2 yenerek il 3’üncüsü oldu.
Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan ve Spor Şube Müdürü Vedat Akyar tarafından verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.