.

VM Medical Park Mersin Hastanesi ile MTSO arasında protokol imzalandı

Genel 17.10.2018 - 09:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1071+ kez okundu.
 

VM Medical Park Mersin Hastanesi ile MTSO arasında protokol imzalandı

VM Medical Park Mersin Hastanesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında “Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi” imzalandı.Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıya VM Medical Park Mersin Hastanesi adına Genel Müdür İlker Yılmaz, Kurumsal Pazarlama Müdür Yardımcısı Serpil Tatar katılım sağlarken MTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu üyeleri İsa Çani ile Hacı Halil Kürek katıldı. Genel Müdür Yılmaz, yaklaşık 36 bin metrekarelik kapalı alanda uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunduklarını kaydederek, “Başarılı hekim kadromuzla, kaliteli sağlık hizmetini Mersin’e taşımaktan gurur duyuyoruz. 17 bini faal 20 bin civarında üyesi bulunan, ildeki 422 bin kişilik istihdamın önemli bir kısmını sağlayan MTSO kentin önemli bir sivil toplum kuruluşudur. MTSO üyelerine yönelik avantajlı sağlık hizmeti protokolünün imzalanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kentin önde gelen kurumlarıyla birlikte Mersin için elimizden gelen katkıyı vermeye her zaman hazırız” dedi.Başkan Kızıltan ise ziyaretten ve imzalanan protokolden dolayı teşekkürlerini ileterek, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olması dileklerini paylaştı.
VM Medical Park Mersin Hastanesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında “Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi” imzalandı.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıya VM Medical Park Mersin Hastanesi adına Genel Müdür İlker Yılmaz, Kurumsal Pazarlama Müdür Yardımcısı Serpil Tatar katılım sağlarken MTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu üyeleri İsa Çani ile Hacı Halil Kürek katıldı. Genel Müdür Yılmaz, yaklaşık 36 bin metrekarelik kapalı alanda uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunduklarını kaydederek, “Başarılı hekim kadromuzla, kaliteli sağlık hizmetini Mersin’e taşımaktan gurur duyuyoruz. 17 bini faal 20 bin civarında üyesi bulunan, ildeki 422 bin kişilik istihdamın önemli bir kısmını sağlayan MTSO kentin önemli bir sivil toplum kuruluşudur. MTSO üyelerine yönelik avantajlı sağlık hizmeti protokolünün imzalanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kentin önde gelen kurumlarıyla birlikte Mersin için elimizden gelen katkıyı vermeye her zaman hazırız” dedi.
Başkan Kızıltan ise ziyaretten ve imzalanan protokolden dolayı teşekkürlerini ileterek, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olması dileklerini paylaştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.