.
Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1442 kez görütülendi.
 

TARSUS'TA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖZLEMLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yılında tüm yurtta olduğu gibi Tarsus'ta çeşitli etkinliklerle anıldı. Başkan Bozdoğan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yıldönümü münasebetiyle Tarsus kaymakamlığı tarafından düzenlenen çelenk sunma ve anma programına protokol üyeleri ile katılım sağladı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Sonra İstiklal Marşının okunması esnasında gönlere çekilen bayraklar yarıya indirildi.
Ekleme Tarihi: 10.11.2020 - 14:00

TARSUS'TA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖZLEMLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yılında tüm yurtta olduğu gibi Tarsus'ta çeşitli etkinliklerle anıldı.

Başkan Bozdoğan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yıldönümü münasebetiyle Tarsus kaymakamlığı tarafından düzenlenen çelenk sunma ve anma programına protokol üyeleri ile katılım sağladı.

Çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Sonra İstiklal Marşının okunması esnasında gönlere çekilen bayraklar yarıya indirildi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.