.

Vali Su, Babalar Gününü kutladı

Genel 15.06.2019 - 11:59, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2714+ kez okundu.
 

Vali Su, Babalar Gününü kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, babaların, hayatın her anında en büyük yol gösterici ve dayanak noktası olduklarını belirterek, tüm babaların Babalar Gününü kutladı.Vali Su, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, tüm babalara sevgilerini sunan Vali Su, “Kültürümüzde ve inancımızda büyük değer atfedilen, bizleri geleceğe güvenle hazırlamak için büyük bir çaba gösteren, hayatımızın her anında en büyük yol göstericimiz, en güçlü dayanak noktamız olan babalarımızın Babalar Gününü en içten duygularımla kutluyorum. Varlıklarıyla bizlere güç veren, mutluluğumuzu kendi mutluluğu sayan, haklarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz ve asla ödeyemeyeceğimiz özveri, fedakarlık, güven ve sorumluluk abidesi tüm babalarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Mersin Valisi Ali İhsan Su, babaların, hayatın her anında en büyük yol gösterici ve dayanak noktası olduklarını belirterek, tüm babaların Babalar Gününü kutladı.
Vali Su, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, tüm babalara sevgilerini sunan Vali Su, “Kültürümüzde ve inancımızda büyük değer atfedilen, bizleri geleceğe güvenle hazırlamak için büyük bir çaba gösteren, hayatımızın her anında en büyük yol göstericimiz, en güçlü dayanak noktamız olan babalarımızın Babalar Gününü en içten duygularımla kutluyorum. Varlıklarıyla bizlere güç veren, mutluluğumuzu kendi mutluluğu sayan, haklarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz ve asla ödeyemeyeceğimiz özveri, fedakarlık, güven ve sorumluluk abidesi tüm babalarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.