.

ULUSLARARASI ASHABI KEHF ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE DÜZENLENEN OKUL PROJE TOPLANTILARI

Tarsus (AA) - Anadolu Ajansı | 23.06.2021 - 08:45, Güncelleme: 23.06.2021 - 08:45 1765+ kez okundu.
 

ULUSLARARASI ASHABI KEHF ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE DÜZENLENEN OKUL PROJE TOPLANTILARI

ULUSLARARASI ASHABI KEHF ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE DÜZENLENEN OKUL PROJE TOPLANTILARI

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Uluslararası Ashabı Kehf Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen Okul Proje Toplantılarının ilkine katıldı. Toplantıda 7 okul tarafından hazırlanıp uygulanan projelerin tanıtımı yapıldı. Kaymakam OTCU, projelerin hazırlanması ve uygulanmasında emeği geçen yönetici ve personele teşekkür etti. Toplantıda sunumu yapılan Projeler ve Okulları: 1.Ali Mistilli İlkokulu (Minik Kalplerin Küçük Mağazası) 2.Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Girişimci Kariyer Atölyesi) 3.Ş.J.U.Ç Ahmet Güngör Anaokulu (Bi Düşün Belki Dönüşürüm) 4.Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu (İyilik Denizinde Küçük Damlalar) 5.Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu (Eko Okul) 6.Abdülkerim Bengi Anadolu Lisesi (Öğrenci, Veli, Öğretmen, Okul El Ele Haydi Üniversiteye) 7.Borsa İstanbul İlkokulu (Gelecek Susuz Gelmeyecek)
ULUSLARARASI ASHABI KEHF ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE DÜZENLENEN OKUL PROJE TOPLANTILARI

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Uluslararası Ashabı Kehf Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen Okul Proje Toplantılarının ilkine katıldı. Toplantıda 7 okul tarafından hazırlanıp uygulanan projelerin tanıtımı yapıldı. Kaymakam OTCU, projelerin hazırlanması ve uygulanmasında emeği geçen yönetici ve personele teşekkür etti. Toplantıda sunumu yapılan Projeler ve Okulları:
1.Ali Mistilli İlkokulu (Minik Kalplerin Küçük Mağazası)
2.Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Girişimci Kariyer Atölyesi)
3.Ş.J.U.Ç Ahmet Güngör Anaokulu (Bi Düşün Belki Dönüşürüm)
4.Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu (İyilik Denizinde Küçük Damlalar)
5.Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu (Eko Okul)
6.Abdülkerim Bengi Anadolu Lisesi (Öğrenci, Veli, Öğretmen, Okul El Ele Haydi Üniversiteye)
7.Borsa İstanbul İlkokulu (Gelecek Susuz Gelmeyecek)

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.