.

TSKGV bağışçısına bronz madalya ve berat takdim edildi

Tarsus (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2022 - 19:18, Güncelleme: 19.05.2022 - 11:15 3173+ kez okundu.
 

TSKGV bağışçısına bronz madalya ve berat takdim edildi

TSKGV bağışçısına bronz madalya ve berat takdim edildi

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) bağışçısına bronz madalya ve berat takdim edildi.Bozyazı’nın Gürlevik Mahallesi’nde ikamet eden 72 yaşındaki Adem Kocamen, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na yaptığı nakdi bağış nedeniyle ödüllendirildi. Hayırsever bağışçıya bronz madalya ve beratı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Bozyazı Onursal Başkanı Kaymakam Muhsin Duran Kalkan tarafından takdim edildi.Vakfa yaptığı bağış dolayısıyla kendisine verilen bronz madalya nedeniyle çok büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Adem Kocamen, ”Ülkemizin daha güçlü olması için elimden geldiği ölçüde bir şeyler yapmak istedim. Şahsıma verilen bu nişane başkalarına da teşvik olur inşallah. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile gurur duyuyorum. İmkanlarım dahilinde, gücüm yettiğince destek vermeye devam edeceğim” dedi.Kaymakam Muhsin Duran Kalkan ise “Milletimizde var olan yardımlaşma ruhunu ve Adem Kocamen’ın davranışını takdirle karşılıyorum. Milli silahlarımızın üretiminde büyük katkı yapan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı ülkemizin en önemli vakıflarından biridir. Yapılan bağıştan dolayı kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.Ödül törenine Kaymakam Kalkan’ın yanı sıra TSKGV Bozyazı Fahri Tanıtım Kurulu Temsilcisi Tuncay Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
TSKGV bağışçısına bronz madalya ve berat takdim edildi
Mersin’in Bozyazı ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) bağışçısına bronz madalya ve berat takdim edildi.
Bozyazı’nın Gürlevik Mahallesi’nde ikamet eden 72 yaşındaki Adem Kocamen, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na yaptığı nakdi bağış nedeniyle ödüllendirildi. Hayırsever bağışçıya bronz madalya ve beratı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Bozyazı Onursal Başkanı Kaymakam Muhsin Duran Kalkan tarafından takdim edildi.
Vakfa yaptığı bağış dolayısıyla kendisine verilen bronz madalya nedeniyle çok büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Adem Kocamen, ”Ülkemizin daha güçlü olması için elimden geldiği ölçüde bir şeyler yapmak istedim. Şahsıma verilen bu nişane başkalarına da teşvik olur inşallah. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile gurur duyuyorum. İmkanlarım dahilinde, gücüm yettiğince destek vermeye devam edeceğim” dedi.
Kaymakam Muhsin Duran Kalkan ise “Milletimizde var olan yardımlaşma ruhunu ve Adem Kocamen’ın davranışını takdirle karşılıyorum. Milli silahlarımızın üretiminde büyük katkı yapan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı ülkemizin en önemli vakıflarından biridir. Yapılan bağıştan dolayı kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.
Ödül törenine Kaymakam Kalkan’ın yanı sıra TSKGV Bozyazı Fahri Tanıtım Kurulu Temsilcisi Tuncay Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.