.

Trafik polisleri kış denetiminde

02.01.2019 - 13:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2733+ kez okundu.
 

Trafik polisleri kış denetiminde

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk bölgelerinde denetimlerini sürdürüyor. Denetimler kapsamında araçların kış lastiklerini kontrol eden ekipler, yorgun olduğu gözlenen sürücüleri de uygun bir yerde dinlenmelerini sağlayıp öyle yola devam etmesini sağlıyor.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Silifke ve Anamur güzergahı, TEM Otoyolu Tarsus-Pozantı istikameti, D-715 karayolu ile Mut-Karaman istikametinde uygulamalarını sürdürüyor. Denetimler sırasında yorgun gözlenen sürücüler araç dışına davet edilerek, dinlendirilip yola devam etmeleri sağlanıyor. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde de kış lastiği kontrolleri yapan ekipler, trafik kazalarının önlenmesi amacıyla sürücülere el broşürleri de dağıtıyor.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk bölgelerinde denetimlerini sürdürüyor. Denetimler kapsamında araçların kış lastiklerini kontrol eden ekipler, yorgun olduğu gözlenen sürücüleri de uygun bir yerde dinlenmelerini sağlayıp öyle yola devam etmesini sağlıyor.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Silifke ve Anamur güzergahı, TEM Otoyolu Tarsus-Pozantı istikameti, D-715 karayolu ile Mut-Karaman istikametinde uygulamalarını sürdürüyor. Denetimler sırasında yorgun gözlenen sürücüler araç dışına davet edilerek, dinlendirilip yola devam etmeleri sağlanıyor. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde de kış lastiği kontrolleri yapan ekipler, trafik kazalarının önlenmesi amacıyla sürücülere el broşürleri de dağıtıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.