.

TARSUS’TAN İZMİR’E 3 YARDIM TIRI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.11.2020 - 13:28, Güncelleme: 02.11.2020 - 13:28 1894+ kez okundu.
 

TARSUS’TAN İZMİR’E 3 YARDIM TIRI

TARSUS’TAN İZMİR’E 3 YARDIM TIRI

TARSUS’TAN İZMİR’E 3 YARDIM TIRI İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası Tarsus Belediyesi yardım seferberliği başlattı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı yardım çağrısı ile birlikte vatandaşlar narenciye, sebze ve gıda, hijyen paketi, battaniye ve çocuklar için oyuncak yardımında bulunmaya devam ediyor. Tarsus belediyesi tarafından yapılan duyuru ve çağrılarla Tarsus halkı yardım TIR’ına destek vermeye devam ediyor. Çok sayıda iş insanı, oda ve dernek temsilcileri ve vatandaşlar, ilaç, kuru gıda, narenciye, sebze, çeşitli yiyecek, içecek, giyecek, battaniye ve depremzedelere lazım olabilecek her türlü kullanım eşyasından oluşan malzemeleri belediye yetkililerine ulaştırdılar. TIR’lara yüklenmeye başlanan insani yardım malzemeleri, görevlendirilen personel ile birlikte İzmir’e doğru yola çıkacak. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, " Ülkemizin deprem kuşağında yer alıyor oluşu gerçeğini bir an olsun aklımızdan çıkarmadan, Tarsusluların dayanışma ve kardeşlik ruhunu her daim yansıtıyor, depremzedelerimizin yanında yer alıyor. Yaralarının sarılması için belediyemiz tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyorum. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Orada yaşayan vatandaşlarımız yalnız olmadıklarını bilsinler. Allah tekrarını yaşatmasın" dedi.
TARSUS’TAN İZMİR’E 3 YARDIM TIRI

TARSUS’TAN İZMİR’E 3 YARDIM TIRI

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası Tarsus Belediyesi yardım seferberliği başlattı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı yardım çağrısı ile birlikte vatandaşlar narenciye, sebze ve gıda, hijyen paketi, battaniye ve çocuklar için oyuncak yardımında bulunmaya devam ediyor.

Tarsus belediyesi tarafından yapılan duyuru ve çağrılarla Tarsus halkı yardım TIR’ına destek vermeye devam ediyor. Çok sayıda iş insanı, oda ve dernek temsilcileri ve vatandaşlar, ilaç, kuru gıda, narenciye, sebze, çeşitli yiyecek, içecek, giyecek, battaniye ve depremzedelere lazım olabilecek her türlü kullanım eşyasından oluşan malzemeleri belediye yetkililerine ulaştırdılar. TIR’lara yüklenmeye başlanan insani yardım malzemeleri, görevlendirilen personel ile birlikte İzmir’e doğru yola çıkacak.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, " Ülkemizin deprem kuşağında yer alıyor oluşu gerçeğini bir an olsun aklımızdan çıkarmadan, Tarsusluların dayanışma ve kardeşlik ruhunu her daim yansıtıyor, depremzedelerimizin yanında yer alıyor. Yaralarının sarılması için belediyemiz tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyorum. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Orada yaşayan vatandaşlarımız yalnız olmadıklarını bilsinler. Allah tekrarını yaşatmasın" dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.