.

Tarsus’ta Yılan Balığı Yakalama Yarışması

Genel 12.11.2018 - 07:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1953+ kez okundu.
 

Tarsus’ta Yılan Balığı Yakalama Yarışması

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye ve Tarsus Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği (TASOBDER) işbirliğiyle 5. Yılan Balığı Yakalama Yarışması düzenlendi.Hafta sonu Baharlı Mahallesi’nde düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden toplamda 150 kişi katıldı.5 bin TL ödüllü yarışma sonunda derece girenlere ödülleri Tarsus Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek tarafından verildi.Şimşek, çekişmeli ve zevkli geçen yarışmaya katılan bütün yarışmacılara teşekkür etti.TASOBDER Başkanı Serdar Eltutan, katılımcılara ve organizasyondan hiçbir desteği esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.
Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye ve Tarsus Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği (TASOBDER) işbirliğiyle 5. Yılan Balığı Yakalama Yarışması düzenlendi.
Hafta sonu Baharlı Mahallesi’nde düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden toplamda 150 kişi katıldı.
5 bin TL ödüllü yarışma sonunda derece girenlere ödülleri Tarsus Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek tarafından verildi.
Şimşek, çekişmeli ve zevkli geçen yarışmaya katılan bütün yarışmacılara teşekkür etti.
TASOBDER Başkanı Serdar Eltutan, katılımcılara ve organizasyondan hiçbir desteği esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.