.

Tarsus’ta trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2022 - 15:59, Güncelleme: 12.07.2022 - 10:44 1785+ kez okundu.
 

Tarsus’ta trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Tarsus’ta trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde, Yeni Devlet Hastanesi kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Gece saatlerinde D-400 karayolu Adana - Mersin istikametine giden sürücü Abdulkadir E. (26) idaresindeki 54 D 1664 plakalı kamyonet yoldan çıkarak takla attı.Kaza sonrası çevredekilerin ihbarıyla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.Kaza yerine ulaşan 112 Acil Sağlık Ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan Emrah Sayın (28) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Sürücü Abdulkadir E. ile araçta yolcu olarak bulunan Busenur Ç. (23)’nin hastanedeki tedavileri sürüyor. Yetkililer her iki yaralının da hayati tehliklerinin sürdüğünü belirtirken kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Tarsus’ta trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Mersin’in Tarsus ilçesinde, Yeni Devlet Hastanesi kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Gece saatlerinde D-400 karayolu Adana - Mersin istikametine giden sürücü Abdulkadir E. (26) idaresindeki 54 D 1664 plakalı kamyonet yoldan çıkarak takla attı.
Kaza sonrası çevredekilerin ihbarıyla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.
Kaza yerine ulaşan 112 Acil Sağlık Ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan Emrah Sayın (28) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Sürücü Abdulkadir E. ile araçta yolcu olarak bulunan Busenur Ç. (23)’nin hastanedeki tedavileri sürüyor. Yetkililer her iki yaralının da hayati tehliklerinin sürdüğünü belirtirken kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.