.

TARSUSTA ŞEHİT BABALARI UNUTULMADI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.06.2021 - 08:13, Güncelleme: 21.06.2021 - 08:13 1133+ kez okundu.
 

TARSUSTA ŞEHİT BABALARI UNUTULMADI

TARSUSTA ŞEHİT BABALARI UNUTULMADI

Tarsus’ta yaşayan ve evlatlarını vatan uğruna feda eden Şehit babaları unutulmadı. Tarsus Kaymakamlığı koordinesinde Sosyal Hizmet Merkezi ve güvenlik personelinden oluşturulan ekipler, babalar günü dolayısı ile şehit babalarımızı evlerinde ziyaret etti. Ekipler, Kaymakam Kadir Sertel Otcu’nun selamı ile aileleri ziyaret ederek babalar gününü kutladılar . Ekipler ayrıca ailelere aziz milletimizin şükranlarını ilettiler. Anne ve babalara çeşitli hediyeler verdiler. Tarsus’ta yaşayan ve evlatlarını vatan uğruna feda eden Şehit babaları unutulmaması duygulu anlar yaşattı. KAYMAKAM DA ZİYARET ETTİ Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Babalar Günü dolayısıyla, Kırlarsırtı Mahallesinde ikamet eden Gazi Er Muhammet TEKİN, Sayköy Mahallesinde ikamet eden şehit babası Cumali SAYAN ve Sehitishak Mahallesi'nde ikamet eden SEVİNÇ ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerde İlçe Emniyet Müdürü Ercan ELBİR, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Sarman ve Müftü Ali CAN Kaymakam OTCU'ya eşlik etti.
TARSUSTA ŞEHİT BABALARI UNUTULMADI

Tarsus’ta yaşayan ve evlatlarını vatan uğruna feda eden Şehit babaları unutulmadı. Tarsus Kaymakamlığı koordinesinde Sosyal Hizmet Merkezi ve güvenlik personelinden oluşturulan ekipler, babalar günü dolayısı ile şehit babalarımızı evlerinde ziyaret etti. Ekipler, Kaymakam Kadir Sertel Otcu’nun selamı ile aileleri ziyaret ederek babalar gününü kutladılar . Ekipler ayrıca ailelere aziz milletimizin şükranlarını ilettiler. Anne ve babalara çeşitli hediyeler verdiler. Tarsus’ta yaşayan ve evlatlarını vatan uğruna feda eden Şehit babaları unutulmaması duygulu anlar yaşattı.

KAYMAKAM DA ZİYARET ETTİ

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Babalar Günü dolayısıyla, Kırlarsırtı Mahallesinde ikamet eden Gazi Er Muhammet TEKİN, Sayköy Mahallesinde ikamet eden şehit babası Cumali SAYAN ve Sehitishak Mahallesi'nde ikamet eden SEVİNÇ ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerde İlçe Emniyet Müdürü Ercan ELBİR, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Sarman ve Müftü Ali CAN Kaymakam OTCU'ya eşlik etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.