.

Tarsus'ta Kazan Simidine Zam Geldi

Spor 10.09.2018 - 15:27, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2461+ kez okundu.
 

Tarsus'ta Kazan Simidine Zam Geldi

Ekonomideki dalgalanma kendini sofrada hissettirmeye davam ediyor.  Zam kervanının son yolcusu ise kahvaltının vazgeçilmezleri arasında olan "simit"oldu. Gecen hafta 1 Tl'den büfelerde yerini alan simit, haftanın ilk gününde   Tarsus'ta 1,5 Tl'ye satıldı. VATANDAŞ ZAMA KARŞI Gıdada artışın olmaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar ise  "simitteki zamma"  tepki gösterdi. Esnaf ise zammın mecburiyetten yapıldığını vurguluyor.
Ekonomideki dalgalanma kendini sofrada hissettirmeye davam ediyor.  Zam kervanının son yolcusu ise kahvaltının vazgeçilmezleri arasında olan "simit"oldu. Gecen hafta 1 Tl'den büfelerde yerini alan simit, haftanın ilk gününde   Tarsus'ta 1,5 Tl'ye satıldı.

VATANDAŞ ZAMA KARŞI

Gıdada artışın olmaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar ise  "simitteki zamma"  tepki gösterdi. Esnaf ise zammın mecburiyetten yapıldığını vurguluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.