.

Tarsus’ta 4 köpeği zehirlediler

23.07.2020 - 20:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1856+ kez okundu.
 

Tarsus’ta 4 köpeği zehirlediler

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir mahallede zehirli et verilen 4 köpek telef oldu. İlçeye bağlı Cinköy Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, çeşitli yerlere bıraktıkları zehirli etleri yiyen 4 köpek zehirlendi. Cinköy Mahallesi’nde ikamet eden Saffet Serin adlı kişi de köpeklerinden birinin can çekiştiğini gördü. Hemen eve getirdiği köpeğini soğuk suyun altına koyan Saffet Serin’in yaptığı çabalar fayda etmedi. Diğer köpeklerini arayan Saffet Serin, diğer 3 köpeğinin de değişik yerlerde zehirlendiğini gördü. Serin, zehirli et verilen 7 aylık Malaklı ve Çapar cinsi köpeklerin zehirlenmesi karşısında şaşkına döndü. Köpeklerin can çekişini gören mahalle sakinlerinin de yürekleri sızladı.
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir mahallede zehirli et verilen 4 köpek telef oldu.
İlçeye bağlı Cinköy Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, çeşitli yerlere bıraktıkları zehirli etleri yiyen 4 köpek zehirlendi.
Cinköy Mahallesi’nde ikamet eden Saffet Serin adlı kişi de köpeklerinden birinin can çekiştiğini gördü. Hemen eve getirdiği köpeğini soğuk suyun altına koyan Saffet Serin’in yaptığı çabalar fayda etmedi. Diğer köpeklerini arayan Saffet Serin, diğer 3 köpeğinin de değişik yerlerde zehirlendiğini gördü. Serin, zehirli et verilen 7 aylık Malaklı ve Çapar cinsi köpeklerin zehirlenmesi karşısında şaşkına döndü.
Köpeklerin can çekişini gören mahalle sakinlerinin de yürekleri sızladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.