.

Tarsus’ta 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Genel 15.07.2019 - 12:35, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2337+ kez okundu.
 

Tarsus’ta 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Tarsus Kaymakamlığı tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı.Etkinlik kapsamında, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Erhan Erbay, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özden Özden, Tarsus Müftüsü Ali Can, protokol üyeleri ile şehit yakınları, Tarsus Şehitliğini ziyaret etti. Şehitler için Kuran’ı Kerim tilaveti ve duaların okunduğu anma etkinliğinde, protokol üyeleri tarafından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.Etkinlik kapsamında, Şehit İshak Mahallesi Lütfiye Ercan Camisinde şehitler için Kuran’ı Kerim tilaveti ve hatmi şerifler okundu.
Tarsus Kaymakamlığı tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı.
Etkinlik kapsamında, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Erhan Erbay, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özden Özden, Tarsus Müftüsü Ali Can, protokol üyeleri ile şehit yakınları, Tarsus Şehitliğini ziyaret etti. Şehitler için Kuran’ı Kerim tilaveti ve duaların okunduğu anma etkinliğinde, protokol üyeleri tarafından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.
Etkinlik kapsamında, Şehit İshak Mahallesi Lütfiye Ercan Camisinde şehitler için Kuran’ı Kerim tilaveti ve hatmi şerifler okundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.