.

Tarsus ve Çamlıyayla’da büz boru çalışması

Genel 05.12.2019 - 10:45, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1897+ kez okundu.
 

Tarsus ve Çamlıyayla’da büz boru çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı yol bakım ve onarım ekiplerinin, sorunlu bölgelerdeki büz boru döşeme çalışmaları devam ediyor. Yağışlar öncesinde sorun tespit edilen noktalarda suyun tahliyesi ve bağlantı yolları üzerinde sorun yaşanmaması adına ekipler, birçok noktada, değişik ebatlarda boru döşeme çalışması gerçekleştirildi. Ağır iş makinaları aracılığıyla zorlu doğa şartlarına rağmen Büyükşehir ekipleri, sorunlu noktaların ihtiyaçlarına göre çeşitli ebatlarda büz borular yerleştirdi. Ekipler Çamlıyayla merkez, Körmenlik ve Ergene bölgesinde, Tarsus’ta da merkez ve bağlı mahalleler olan Taşçılı, Yenice, Tekke, Boztepe, Egemen, Mantaş, Aliağa, Karaçerçili, Karadirlik, Takbaş, Çavuşlu, Öğretmenler, Böğrüeğri ve Sarıveli mahallerde çalışmalar gerçekleştirdi. Büz borların üzeri dolgu malzemeleriyle kaplanarak, hem suyun doğal akışı sağlandı, hem de yollarda ulaşımın sorunun sürmesine olanak sağlandı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı yol bakım ve onarım ekiplerinin, sorunlu bölgelerdeki büz boru döşeme çalışmaları devam ediyor.
Yağışlar öncesinde sorun tespit edilen noktalarda suyun tahliyesi ve bağlantı yolları üzerinde sorun yaşanmaması adına ekipler, birçok noktada, değişik ebatlarda boru döşeme çalışması gerçekleştirildi.
Ağır iş makinaları aracılığıyla zorlu doğa şartlarına rağmen Büyükşehir ekipleri, sorunlu noktaların ihtiyaçlarına göre çeşitli ebatlarda büz borular yerleştirdi.
Ekipler Çamlıyayla merkez, Körmenlik ve Ergene bölgesinde, Tarsus’ta da merkez ve bağlı mahalleler olan Taşçılı, Yenice, Tekke, Boztepe, Egemen, Mantaş, Aliağa, Karaçerçili, Karadirlik, Takbaş, Çavuşlu, Öğretmenler, Böğrüeğri ve Sarıveli mahallerde çalışmalar gerçekleştirdi.
Büz borların üzeri dolgu malzemeleriyle kaplanarak, hem suyun doğal akışı sağlandı, hem de yollarda ulaşımın sorunun sürmesine olanak sağlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.