.

TARSUS TSO MECLİSİ TOPLANDI

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.05.2021 - 16:08, Güncelleme: 03.05.2021 - 16:08 2006+ kez okundu.
 

TARSUS TSO MECLİSİ TOPLANDI

TARSUS TSO MECLİSİ TOPLANDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nın Nisan ayı Meclis Toplantısı zoom aracılığıyla yapıldı. Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu'nun yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda gündeme yönelik konular, yapılacak faaliyetler ve devam eden yatırımların son durumları görüşüldü. Toplantıda Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, üyelerden gelen taleplerin TOBB ve üst merciler aracılığıyla dikkate alınıp, hayata geçirilmesi noktasında önemli rol üstlendiklerini ve üstlenmeye de devam edeceklerini söyledi. Üyelerden bölgesel ve sektörel sorun ve taleplerini iletmeye devam etmelerini isteyen Koçak, ''TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na katkı ve desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Birlik Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu en son katıldığımız Akdeniz Bölge Toplantısında da ekonomide hayata geçirilen birçok uygulamanın üyelerimizden gelen talepler sonucunda olduğunu özellikle vurguladı. Bizler köprü görevindeyiz. Çözüm ve katkı noktasında çalışmalarımızı sürdürme gayreti içindeyiz. El birliğiyle güzel işler yapmak istiyoruz. Bölge ekonomisine can katacak Tarsus OSB, Mersin Agropark gibi önemli projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.'' dedi. Toplantı gündem konularının ardından meclis üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.
TARSUS TSO MECLİSİ TOPLANDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nın Nisan ayı Meclis Toplantısı zoom aracılığıyla yapıldı. Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu'nun yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda gündeme yönelik konular, yapılacak faaliyetler ve devam eden yatırımların son durumları görüşüldü.

Toplantıda Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, üyelerden gelen taleplerin TOBB ve üst merciler aracılığıyla dikkate alınıp, hayata geçirilmesi noktasında önemli rol üstlendiklerini ve üstlenmeye de devam edeceklerini söyledi.

Üyelerden bölgesel ve sektörel sorun ve taleplerini iletmeye devam etmelerini isteyen Koçak, ''TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na katkı ve desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Birlik Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu en son katıldığımız Akdeniz Bölge Toplantısında da ekonomide hayata geçirilen birçok uygulamanın üyelerimizden gelen talepler sonucunda olduğunu özellikle vurguladı. Bizler köprü görevindeyiz. Çözüm ve katkı noktasında çalışmalarımızı sürdürme gayreti içindeyiz. El birliğiyle güzel işler yapmak istiyoruz. Bölge ekonomisine can katacak Tarsus OSB, Mersin Agropark gibi önemli projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.'' dedi.

Toplantı gündem konularının ardından meclis üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.