.

Tarsus TSO 'Burası Türkiye Burada İş Var' istihdam seferberliği konferansı

Spor 28.03.2019 - 15:42, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2296+ kez okundu.
 

Tarsus TSO 'Burası Türkiye Burada İş Var' istihdam seferberliği konferansı

27 Mart 2019 Çarşamba Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılan toplantıda “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla 2019 İstihdam Seferberliği kapsamındaki teşvikleri, Tarsus SGK Müdürü Süleyman Metin ve Tarsus İşkur Müdürlüğü tarafından anlatıldı. [caption id="attachment_7780" align="aligncenter" width="1095"] Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (Tarsus TSO)[/caption] Tarsus TSO toplantısına Tarsus Kaymakamı Sayın Yüksel Ünal, TOBB Mersin Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doktor Öğretim Üyesi Ebru Arıcıoğlu, Odamız Meclis, Yönetim Kurulu ve Meslek Komitesi Üyeleri, Mali Müşavirler ve Esnaf Odaları yetkilileri katıldı. [caption id="attachment_7781" align="aligncenter" width="1327"] Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (Tarsus TSO)[/caption] Toplantının sonunda Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Sosyal Güvenlik Bilincinin Gelişimine ve İstihdama katkıları anısına Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal’a Tarsus SGK Müdürü Süleyman Metin’e ve İşkur Müdürlüğüne plaket verdi. Tarsus SGK ile İşkur Müdürlükleri de Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’a Teşekkür Plaketi sundu.
27 Mart 2019 Çarşamba Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılan toplantıda “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla 2019 İstihdam Seferberliği kapsamındaki teşvikleri, Tarsus SGK Müdürü Süleyman Metin ve Tarsus İşkur Müdürlüğü tarafından anlatıldı. [caption id="attachment_7780" align="aligncenter" width="1095"]Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (Tarsus TSO) Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (Tarsus TSO)[/caption] Tarsus TSO toplantısına Tarsus Kaymakamı Sayın Yüksel Ünal, TOBB Mersin Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doktor Öğretim Üyesi Ebru Arıcıoğlu, Odamız Meclis, Yönetim Kurulu ve Meslek Komitesi Üyeleri, Mali Müşavirler ve Esnaf Odaları yetkilileri katıldı. [caption id="attachment_7781" align="aligncenter" width="1327"]Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (Tarsus TSO) Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (Tarsus TSO)[/caption] Toplantının sonunda Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Sosyal Güvenlik Bilincinin Gelişimine ve İstihdama katkıları anısına Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal’a Tarsus SGK Müdürü Süleyman Metin’e ve İşkur Müdürlüğüne plaket verdi. Tarsus SGK ile İşkur Müdürlükleri de Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’a Teşekkür Plaketi sundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.