.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can oyunu kullandı

31.03.2019 - 14:52, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1681+ kez okundu.
 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can oyunu kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cumhur İttifakı adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket CAN eşi Öznur KARA CAN ile birlikte oylarını kullandılar. Şevke CAN, “Eşim Öznur Hanım ile birlikte vatandaşlık göreviizi yerine getirerek, Şehrimizin birlik ve beraberliği yönünde oyumuzu kullandık. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun...” dedi. Tarsus 2019 Yerel Seçim Sonuçları
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cumhur İttifakı adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket CAN eşi Öznur KARA CAN ile birlikte oylarını kullandılar. Şevke CAN,
“Eşim Öznur Hanım ile birlikte vatandaşlık göreviizi yerine getirerek, Şehrimizin birlik ve beraberliği yönünde oyumuzu kullandık. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun...”
dedi.

Tarsus 2019 Yerel Seçim Sonuçları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.