.

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR HALUK BOZDOĞAN DAN YENİ YIL MESAJI

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 31.12.2021 - 11:26, Güncelleme: 31.12.2021 - 11:26 5202+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR HALUK BOZDOĞAN DAN YENİ YIL MESAJI

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR HALUK BOZDOĞAN DAN YENİ YIL MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Bozdoğan mesajında,’’ Çok kıymetli hemşehrilerim, Tarsus Belediyesi olarak 2021 yılını nice projeler ve başarılarla geride bırakıyor, planlanan yeni hizmetlerimizle 2022 yılını tüm umutlarımızla bekliyoruz.  2022 yılının ülkemize ve Tarsus’umuza, tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk, başarı getirmesini,  dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyor, hemşehrilerime saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum. Bizim için yeni yıl, yeni hizmetler, yeni projeler, halkımıza dokunabileceğimiz yeni işler demektir.  Beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için de farklı anlamlarla yüklüdür. Daha iyi bir dünya, daha iyi bir Tarsus için, aydınlık yarınlara ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız gereklidir. Her ne kadar milletçe zor bir dönemden geçiriyor olsak dahi umutlarımızı her daim canlı tutuyor vatandaşlarımızın olan durumlardan en az etkilenmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Unutmayın ki her kışın sonu bahardır. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Yeni yılda aydınlığa, özgürlükçü eşitliğe dayalı, sağlık içinde bir toplum düzenine giden yol olması en büyük temennimizdir. Hemşehrilerimizin hayat standartlarını yükseltmek için güzel kentimiz için yaptığımız hizmetler 2022 yılında da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, 2022 yılının ülkemize ve dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR HALUK BOZDOĞAN DAN YENİ YIL MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bozdoğan mesajında,’’ Çok kıymetli hemşehrilerim, Tarsus Belediyesi olarak 2021 yılını nice projeler ve başarılarla geride bırakıyor, planlanan yeni hizmetlerimizle 2022 yılını tüm umutlarımızla bekliyoruz.  2022 yılının ülkemize ve Tarsus’umuza, tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk, başarı getirmesini,  dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyor, hemşehrilerime saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum.

Bizim için yeni yıl, yeni hizmetler, yeni projeler, halkımıza dokunabileceğimiz yeni işler demektir.  Beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için de farklı anlamlarla yüklüdür. Daha iyi bir dünya, daha iyi bir Tarsus için, aydınlık yarınlara ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız gereklidir. Her ne kadar milletçe zor bir dönemden geçiriyor olsak dahi umutlarımızı her daim canlı tutuyor vatandaşlarımızın olan durumlardan en az etkilenmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Unutmayın ki her kışın sonu bahardır. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Yeni yılda aydınlığa, özgürlükçü eşitliğe dayalı, sağlık içinde bir toplum düzenine giden yol olması en büyük temennimizdir. Hemşehrilerimizin hayat standartlarını yükseltmek için güzel kentimiz için yaptığımız hizmetler 2022 yılında da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, 2022 yılının ülkemize ve dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.