.

Rüştü ÇOPUR Tarsus Gazetesini ziyaret etti

19.11.2018 - 09:49, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1697+ kez okundu.
 

Rüştü ÇOPUR Tarsus Gazetesini ziyaret etti

Mart ayında yapılacak olan belediye yerel seçimlerinde Ak Parti’den Tarsus belediye başkan aday adayı olan girişimci iş adamı Rüştü ÇOPUR Tarsus Gazetesi, Çamlıyayla Haber, Çamlıyayla Gazetesi, Blok Haber ve Mersin Blok Haber'i bünyesinde bulunduran iBT MEDYA yayın ekibini ziyaret etti. Rüştü ÇOPUR, Gazetemiz imtiyaz sahibi İlkay Beyti TUTUCU ve Tarsus Gazetesi editörleri ile görüş alışverişinde bulundu. [caption id="attachment_4143" align="aligncenter" width="1280"] Rüştü Çopur'dan Tarsus Gazetesi'ne ziyaret[/caption] 17 Kasımda aday adaylığını açıklayan Rüştü ÇOPUR, Ak Parti Tarsus Belediye Başkan A.Adaylığı açıklamamıza bizlere destek veren vermeyen bütün dava arkadaşlarımıza, partili partisiz bütün vatandaşlarımıza teşekkürlerinizi sunuyorum. Eğer Tarsus'umuza Belediye Başkanı olursam teslim alacağım hizmet bayrağını ilerilere taşıyarak Tarsus için gece gündüz çalışacağım dedi. [caption id="attachment_4147" align="aligncenter" width="1280"] Rüştü Çopur - İlkay Beyti Tutucu[/caption] Gazetemiz ve iBT MEDYA'nın çalışmaları ile ilgili bilgi alan Rüştü ÇOPUR ayrıca Gazetemiz ile gerçekleşen ziyaretten dolayı ziyadesiyle memnun olduğunu dile getirerek, "çıkmış olduğunuz bu kutsal yolda başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum" dedi.
Mart ayında yapılacak olan belediye yerel seçimlerinde Ak Parti’den Tarsus belediye başkan aday adayı olan girişimci iş adamı Rüştü ÇOPUR Tarsus Gazetesi, Çamlıyayla Haber, Çamlıyayla Gazetesi, Blok Haber ve Mersin Blok Haber'i bünyesinde bulunduran iBT MEDYA yayın ekibini ziyaret etti. Rüştü ÇOPUR, Gazetemiz imtiyaz sahibi İlkay Beyti TUTUCU ve Tarsus Gazetesi editörleri ile görüş alışverişinde bulundu. [caption id="attachment_4143" align="aligncenter" width="1280"]Rüştü Çopur'dan Tarsus Gazetesi'ne ziyaret Rüştü Çopur'dan Tarsus Gazetesi'ne ziyaret[/caption] 17 Kasımda aday adaylığını açıklayan Rüştü ÇOPUR,
Ak Parti Tarsus Belediye Başkan A.Adaylığı açıklamamıza bizlere destek veren vermeyen bütün dava arkadaşlarımıza, partili partisiz bütün vatandaşlarımıza teşekkürlerinizi sunuyorum. Eğer Tarsus'umuza Belediye Başkanı olursam teslim alacağım hizmet bayrağını ilerilere taşıyarak Tarsus için gece gündüz çalışacağım
dedi. [caption id="attachment_4147" align="aligncenter" width="1280"]Rüştü Çopur - İlkay Beyti Tutucu Rüştü Çopur - İlkay Beyti Tutucu[/caption] Gazetemiz ve iBT MEDYA'nın çalışmaları ile ilgili bilgi alan Rüştü ÇOPUR ayrıca Gazetemiz ile gerçekleşen ziyaretten dolayı ziyadesiyle memnun olduğunu dile getirerek, "çıkmış olduğunuz bu kutsal yolda başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.