.

Polislerden korona virüs uyarısı

Dünya 27.08.2020 - 14:40, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2775+ kez okundu.
 

Polislerden korona virüs uyarısı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, korona virüse karşı vatandaşları bilgilendiriyor. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına yönelik bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda il merkezindeki mahalle muhtarları ve vatandaşları bilgilendiren ekipler, hastalıktan korunma, dikkat edilmesi gerekenler, temizlik, maske kullanımı ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunuyor. Bir yandan sözlü olarak vatandaşları bilgilendiren ekipler, bir yandan da broşürler dağıtıyor.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, korona virüse karşı vatandaşları bilgilendiriyor.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına yönelik bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda il merkezindeki mahalle muhtarları ve vatandaşları bilgilendiren ekipler, hastalıktan korunma, dikkat edilmesi gerekenler, temizlik, maske kullanımı ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunuyor. Bir yandan sözlü olarak vatandaşları bilgilendiren ekipler, bir yandan da broşürler dağıtıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.