.

Özlem Şencan istifa etti

Siyaset 01.12.2018 - 15:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1317+ kez okundu.
 

Özlem Şencan istifa etti

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor’un başantrenörü Özlem Şencan, istifa etti.Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, kulüp bünyesinde bugüne kadar birçok kategoride görev yapan antrenör Özlem Şencan’ın, kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı belirtildi. Açıklamada Şencan’a bugüne kadar kulübe vermiş olduğu hizmetlerden dolayı da teşekkür edilerek, bundan sonraki yaşamında başarılar dilendi.Ligde 6 maça çıkan Mersin Büyükşehir Belediyespor bu maçların 3’ü kazanırken, 3’ünü de kaybetti.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor’un başantrenörü Özlem Şencan, istifa etti.
Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, kulüp bünyesinde bugüne kadar birçok kategoride görev yapan antrenör Özlem Şencan’ın, kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı belirtildi. Açıklamada Şencan’a bugüne kadar kulübe vermiş olduğu hizmetlerden dolayı da teşekkür edilerek, bundan sonraki yaşamında başarılar dilendi.
Ligde 6 maça çıkan Mersin Büyükşehir Belediyespor bu maçların 3’ü kazanırken, 3’ünü de kaybetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.