.

Özel sporculardan teşekkür ziyareti

Siyaset 20.11.2019 - 11:06, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2040+ kez okundu.
 

Özel sporculardan teşekkür ziyareti

Özel Sporcular Basketbol Şampiyonası’nda 3. olan Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi Basketbol Takımı’nın Başkanı Gökhan Arsu, antrenör Mehtap Aydıncı ve sporcularla birlikte kupa sevincini paylaşmak amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu’nu ziyaret etti. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 22-29 Ekim’de düzenlenen Özel Sporcular Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi Basketbol Takımı Türkiye 3’üncüsü oldu. Samsun’da gerçekleşen ve 1 hafta süren şampiyonada, 36 takım arasında Türkiye 3’üncüsü olan sporcular, Başkan Seçer’e destekleri dolayısıyla teşekkür etti.
Özel Sporcular Basketbol Şampiyonası’nda 3. olan Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi Basketbol Takımı’nın Başkanı Gökhan Arsu, antrenör Mehtap Aydıncı ve sporcularla birlikte kupa sevincini paylaşmak amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu’nu ziyaret etti.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 22-29 Ekim’de düzenlenen Özel Sporcular Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi Basketbol Takımı Türkiye 3’üncüsü oldu. Samsun’da gerçekleşen ve 1 hafta süren şampiyonada, 36 takım arasında Türkiye 3’üncüsü olan sporcular, Başkan Seçer’e destekleri dolayısıyla teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.