.

MYD’de Rüştü Aydın yeniden başkan

Genel 10.12.2018 - 11:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1168+ kez okundu.
 

MYD’de Rüştü Aydın yeniden başkan

Mersin Yazarlar Derneği’nin (MYD) 5. Olağan Kongresinde, Rüştü Aydın güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.Kongrede konuşan Aydın, geçen 3 yıllık süre içersinde okuma ve yazmanın önemine değinerek yazarların eserlerinin tanıtımları, yazma ve okuma konusunda çalışmaların yapılması için etkinlikler düzenlediklerini anlattı. Kitap fuarına katılarak yazarlara imza günleri yaptıklarını, yaylalarda geniş halk katılımı ile festivaller düzenlediklerini belirten Aydın, gelecek dönemde yapmayı planladıkları çalışmaları da aktardı.Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Rüştü Aydın yeniden MYD başkanlığına seçilirken, Yaşar Yılmaz, Ali Kaplan, Şah İsmail Ateş, Mustafa Yaşar, Habibe Tuna ve Şadan Köse yönetim kurulunda yer alan isimler oldu.
Mersin Yazarlar Derneği’nin (MYD) 5. Olağan Kongresinde, Rüştü Aydın güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
Kongrede konuşan Aydın, geçen 3 yıllık süre içersinde okuma ve yazmanın önemine değinerek yazarların eserlerinin tanıtımları, yazma ve okuma konusunda çalışmaların yapılması için etkinlikler düzenlediklerini anlattı. Kitap fuarına katılarak yazarlara imza günleri yaptıklarını, yaylalarda geniş halk katılımı ile festivaller düzenlediklerini belirten Aydın, gelecek dönemde yapmayı planladıkları çalışmaları da aktardı.
Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Rüştü Aydın yeniden MYD başkanlığına seçilirken, Yaşar Yılmaz, Ali Kaplan, Şah İsmail Ateş, Mustafa Yaşar, Habibe Tuna ve Şadan Köse yönetim kurulunda yer alan isimler oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.