.

Milli eğitim müdürleri Silifke’de toplandı

Genel 16.01.2020 - 12:55, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1925+ kez okundu.
 

Milli eğitim müdürleri Silifke’de toplandı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecilerinin katıldığı değerlendirme toplantısı Silifke’de yapıldı. Her ay bir ilçede gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurul Toplantısında, Milli Eğitim Bakanlığının 2023 eğitim vizyonu hedefleri doğrultusunda, 2019-2020 eğitim öğretim 1. yarı yılında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak, ikinci dönem yapılacak çalışmalar, akademik başarının artırılması ve buna yönelik yapılacak çalışmalar, sosyal ve kültürel faaliyetler, yürütülen projeler gibi birçok konu görüşüldü. Toplantı, dilek ve temennilerle sonlandırıldı.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecilerinin katıldığı değerlendirme toplantısı Silifke’de yapıldı.
Her ay bir ilçede gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurul Toplantısında, Milli Eğitim Bakanlığının 2023 eğitim vizyonu hedefleri doğrultusunda, 2019-2020 eğitim öğretim 1. yarı yılında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak, ikinci dönem yapılacak çalışmalar, akademik başarının artırılması ve buna yönelik yapılacak çalışmalar, sosyal ve kültürel faaliyetler, yürütülen projeler gibi birçok konu görüşüldü.
Toplantı, dilek ve temennilerle sonlandırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.