.

Mezitli’ye ikinci Çocuk Sokağı

Genel 31.10.2018 - 08:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2280+ kez okundu.
 

Mezitli’ye ikinci Çocuk Sokağı

Mezitli Belediyesi, çocukları televizyon ve bilgisayar bağımlılığından kurtarmak amacıyla hayata geçirdiği Çocuk Sokağı projesi kapsamında, ikinci Çocuk Sokağını açtı.Viranşehir Mahallesi’nde düzenlenen törenle açılan sokakta, çocuklara top, şeker, kitap dağıtımı yapıldı. Sokakta vatandaşlarla birlikte oyun oynayan çocuklar, ayrıca satranç, mini futbol, basketbol gibi spor etkinliklerinin yanı sıra kitap okuma, eski çocuk oyunları gibi kültürel etkinlikleri de gerçekleştirebilecek.Açılışta konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çocukların, bilgisayar ve televizyon başlarından çok sokaklarda olması gerektiğini belirterek, "Çocuklarımız sokaklarda olmaları gerekirken daha çok bilgisayar oyunlarının esiri olmuş durumdalar. Bizler bu çocuklarımızı sokaklara çıkarabilmek için önce onlara güvenli ve zaman geçirebilecekleri ortamlar oluşturmalıyız. Her bölgede ailelerin çocuklarıyla zaman geçireceği sokaklar oluşturulsun istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Mezitli Belediyesi, çocukları televizyon ve bilgisayar bağımlılığından kurtarmak amacıyla hayata geçirdiği Çocuk Sokağı projesi kapsamında, ikinci Çocuk Sokağını açtı.
Viranşehir Mahallesi’nde düzenlenen törenle açılan sokakta, çocuklara top, şeker, kitap dağıtımı yapıldı. Sokakta vatandaşlarla birlikte oyun oynayan çocuklar, ayrıca satranç, mini futbol, basketbol gibi spor etkinliklerinin yanı sıra kitap okuma, eski çocuk oyunları gibi kültürel etkinlikleri de gerçekleştirebilecek.
Açılışta konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çocukların, bilgisayar ve televizyon başlarından çok sokaklarda olması gerektiğini belirterek, "Çocuklarımız sokaklarda olmaları gerekirken daha çok bilgisayar oyunlarının esiri olmuş durumdalar. Bizler bu çocuklarımızı sokaklara çıkarabilmek için önce onlara güvenli ve zaman geçirebilecekleri ortamlar oluşturmalıyız. Her bölgede ailelerin çocuklarıyla zaman geçireceği sokaklar oluşturulsun istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.