.

MESKİ’nin Kasım Ayı Genel Kurulu yapıldı

Genel 08.11.2018 - 10:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2121+ kez okundu.
 

MESKİ’nin Kasım Ayı Genel Kurulu yapıldı

MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısının birinci birleşimi yapıldı.Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda, yoklama ve bir önceki toplantı tutanağının özetinin okunarak oylanmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.Geçici işçi vize cetvelleri, kadro derece değişiklik cetvelleri, MESKİ Genel Müdürlüğü içmesuyu kaynaklarının ticari amaçla kiralanması ve denetimine ilişkin yönetmelik taslağı, 2019 mali yılı performans programı tasarısı, 2019-2021 dönemi bütçe tasarısı, 2019 mali yılı ücret tarifesi tasarısı ile ilgili maddeler genel kurul üyelerinin oyları ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.Gündemin son maddesi olan dilek ve temineler bölümünde ardından komisyona havale edilen konuların görüşülüp karara bağlanması için 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 10:00’ de yeniden toplanmak üzere oturuma son verildi.
MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısının birinci birleşimi yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda, yoklama ve bir önceki toplantı tutanağının özetinin okunarak oylanmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.
Geçici işçi vize cetvelleri, kadro derece değişiklik cetvelleri, MESKİ Genel Müdürlüğü içmesuyu kaynaklarının ticari amaçla kiralanması ve denetimine ilişkin yönetmelik taslağı, 2019 mali yılı performans programı tasarısı, 2019-2021 dönemi bütçe tasarısı, 2019 mali yılı ücret tarifesi tasarısı ile ilgili maddeler genel kurul üyelerinin oyları ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Gündemin son maddesi olan dilek ve temineler bölümünde ardından komisyona havale edilen konuların görüşülüp karara bağlanması için 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 10:00’ de yeniden toplanmak üzere oturuma son verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.