.

MESKİ içme suyu şebeke hatlarını yeniliyor

Genel 23.10.2018 - 07:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1945+ kez okundu.
 

MESKİ içme suyu şebeke hatlarını yeniliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Karaduvar Mahallesi’nin içmesuyu şebeke hatları yenileme çalışmaları tamamlandı.MESKİ Genel Müdürlüğü, kentin 13 ilçesinde tüm mahallelere kaliteli içme suyu ulaştırmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mersin genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında Akdeniz ilçesine bağlı Karaduvar Mahallesi’nin içmesuyu altyapısı tamamen yenilendi. Mahallenin içmesuyu şebeke hatlarının yenilenmesi çalışmalarında muhtelif çaplarda 45 kilometre yeni içmesuyu şebekesi döşendi. Ayrıca, herhangi bir yangın olayında yangına daha hızlı müdahale edilebilmesi için mahallenin çeşitli noktalarındaki yangın hidrantları ile vana imalatları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında 2 bin 235 abonenin şebeke bağlantısı da gerçekleştirildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Karaduvar Mahallesi’nin içmesuyu şebeke hatları yenileme çalışmaları tamamlandı.
MESKİ Genel Müdürlüğü, kentin 13 ilçesinde tüm mahallelere kaliteli içme suyu ulaştırmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mersin genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında Akdeniz ilçesine bağlı Karaduvar Mahallesi’nin içmesuyu altyapısı tamamen yenilendi. Mahallenin içmesuyu şebeke hatlarının yenilenmesi çalışmalarında muhtelif çaplarda 45 kilometre yeni içmesuyu şebekesi döşendi. Ayrıca, herhangi bir yangın olayında yangına daha hızlı müdahale edilebilmesi için mahallenin çeşitli noktalarındaki yangın hidrantları ile vana imalatları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında 2 bin 235 abonenin şebeke bağlantısı da gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.