.

Mersin’deki tesisler bin 500 sporcuyu ağırladı

Siyaset 08.01.2019 - 09:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2352+ kez okundu.
 

Mersin’deki tesisler bin 500 sporcuyu ağırladı

Mersin’de çeşitli spor branşlarında gerçekleştirilen yarışmalar kapsamında bin 500 sporcu, kentteki tesislerde ağırlandı.2013 yılında Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen 17. Akdeniz Oyunlarında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentte kazandırılan tesisler yoğun olarak kullanılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü haftalık faaliyet programında yer alan Sarıkamış şehitleri anma programı, bedensel engelliler atıcılık Türkiye şampiyonası, satranç, bisiklet, yüzme, boks, masa tenisi turnuvaları, judo, dart, tekvando il birincilikleri, Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Voleybol 2. Ligi, amatör futbol müsabakaları ve antrenmanlarla yaklaşık bin 500 kişi hafta sonu tesisleri kullandı.
Mersin’de çeşitli spor branşlarında gerçekleştirilen yarışmalar kapsamında bin 500 sporcu, kentteki tesislerde ağırlandı.
2013 yılında Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen 17. Akdeniz Oyunlarında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentte kazandırılan tesisler yoğun olarak kullanılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü haftalık faaliyet programında yer alan Sarıkamış şehitleri anma programı, bedensel engelliler atıcılık Türkiye şampiyonası, satranç, bisiklet, yüzme, boks, masa tenisi turnuvaları, judo, dart, tekvando il birincilikleri, Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Voleybol 2. Ligi, amatör futbol müsabakaları ve antrenmanlarla yaklaşık bin 500 kişi hafta sonu tesisleri kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.