.

Mersin’de yükümlülere "Aile İçi Şiddet" semineri

Genel 21.12.2018 - 14:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1300+ kez okundu.
 

Mersin’de yükümlülere "Aile İçi Şiddet" semineri

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlülerine yönelik, "Aile İçi Şiddet, Hukuki Hak ve Sorumluluklar, Toplumsal Norm ve Kurallar, Kişisel Temizlik ve Hijyen, Problem Çözme" konulu seminerler gerçekleştirildi.Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan eğitim ve iyileştirme faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda işbirliği içerisinde olan kurum temsilcileri tarafından "Aile İçi Şiddet", "Problem Çözme", "Kişisel temizlik ve Hijyen", "Hukuki Hak ve Sorumluluklar", "Toplumsal Norm ve Kurallar" konulu seminerler gerçekleştirildi. Mersin Adalet Sarayı Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerlere, 600 denetimli serbestlik yükümlüsü katıldı. Denetimli serbestlik müdürlüğü ve diğer kurumlarla yapılan işbirliği kapsamında yükümlülere yönelik seminerlerin devam edeceği bildirildi.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlülerine yönelik, "Aile İçi Şiddet, Hukuki Hak ve Sorumluluklar, Toplumsal Norm ve Kurallar, Kişisel Temizlik ve Hijyen, Problem Çözme" konulu seminerler gerçekleştirildi.
Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan eğitim ve iyileştirme faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda işbirliği içerisinde olan kurum temsilcileri tarafından "Aile İçi Şiddet", "Problem Çözme", "Kişisel temizlik ve Hijyen", "Hukuki Hak ve Sorumluluklar", "Toplumsal Norm ve Kurallar" konulu seminerler gerçekleştirildi. Mersin Adalet Sarayı Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerlere, 600 denetimli serbestlik yükümlüsü katıldı. Denetimli serbestlik müdürlüğü ve diğer kurumlarla yapılan işbirliği kapsamında yükümlülere yönelik seminerlerin devam edeceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.