.

Mersin’de yol yarıldı, menfez köprü ikinci kez göçtü

19.12.2018 - 14:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1410+ kez okundu.
 

Mersin’de yol yarıldı, menfez köprü ikinci kez göçtü

Mersin’in Erdemli ilçesinde, dere yatağına gelen taşkın suların etkisiyle çöken ve tekrar yapılan menfez köprü, aşırı yağışlar nedeniyle tekrar çöktü. Sinap Mahallesinde ise eski köy yolu yarıldı.İlçeye bağlı Üzümlü Mahallesi ile Mezitli ilçesi Tol Mahallesi’ni birbirine bağlayan menfez köprü geçtiğimiz günlerde taşkın sularla çökmüştü. Yeniden yapılan köprü, dere yatağına bugün gelen taşkın sularla ikinci kez yıkıldı.Üzümlü Mahallesi muhtarı Mustafa Başbilen, sağanak ve toprak kayması nedeniyle zarar gören köprünün belediye ekiplerince yapıldığını ancak son 3 gündür yağan şiddetli yağmur nedeniyle yapının ikinci kez çöktüğünü belirtti.Başbilen vatandaşları kullanılan yollarda dikkatli olmaları konusunda uyardı. Eski heyelan bölgesinde yol yarıldıÖte yandan Sinap Mahallesinde ise vatandaşlar toprak kayması riski yaşandığını belirtti.Küçük Fındık yolun ikiye bölündüğünü aktaran bir vatandaş sosyal medya üzerinden yol güzergahını kullanacak olanları uyardı.
Mersin’in Erdemli ilçesinde, dere yatağına gelen taşkın suların etkisiyle çöken ve tekrar yapılan menfez köprü, aşırı yağışlar nedeniyle tekrar çöktü. Sinap Mahallesinde ise eski köy yolu yarıldı.
İlçeye bağlı Üzümlü Mahallesi ile Mezitli ilçesi Tol Mahallesi’ni birbirine bağlayan menfez köprü geçtiğimiz günlerde taşkın sularla çökmüştü. Yeniden yapılan köprü, dere yatağına bugün gelen taşkın sularla ikinci kez yıkıldı.
Üzümlü Mahallesi muhtarı Mustafa Başbilen, sağanak ve toprak kayması nedeniyle zarar gören köprünün belediye ekiplerince yapıldığını ancak son 3 gündür yağan şiddetli yağmur nedeniyle yapının ikinci kez çöktüğünü belirtti.
Başbilen vatandaşları kullanılan yollarda dikkatli olmaları konusunda uyardı. Eski heyelan bölgesinde yol yarıldı
Öte yandan Sinap Mahallesinde ise vatandaşlar toprak kayması riski yaşandığını belirtti.
Küçük Fındık yolun ikiye bölündüğünü aktaran bir vatandaş sosyal medya üzerinden yol güzergahını kullanacak olanları uyardı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.