.

Mersin’de vatandaşlar Covid-19’a karşı bilgilendiriliyor

Dünya 23.08.2020 - 11:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1886+ kez okundu.
 

Mersin’de vatandaşlar Covid-19’a karşı bilgilendiriliyor

Mersin’de polis ekipleri sahil bandındaki ve pazar yerlerindeki vatandaşları Covid-19’a karşı bilgilendirmeye devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yenişehir ilçesindeki sahil bandında vatandaşlara korona virüs salgınına karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgiler verdi, uyarıcı broşürler dağıttı. Ekipler ayrıca, park, bahçe ve pazar yerleri ile esnafı da ziyaret ederek salgına karşı alınması gereken tedbirleri hatırlattı. Salgınla mücadeledeki en temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kuralları konusunda hatırlatmalarda bulunan ekipler, vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı.
Mersin’de polis ekipleri sahil bandındaki ve pazar yerlerindeki vatandaşları Covid-19’a karşı bilgilendirmeye devam ediyor.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yenişehir ilçesindeki sahil bandında vatandaşlara korona virüs salgınına karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgiler verdi, uyarıcı broşürler dağıttı. Ekipler ayrıca, park, bahçe ve pazar yerleri ile esnafı da ziyaret ederek salgına karşı alınması gereken tedbirleri hatırlattı.
Salgınla mücadeledeki en temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kuralları konusunda hatırlatmalarda bulunan ekipler, vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.