.

Mersin’de 52 kök kenevir ele geçirildi

22.07.2020 - 07:06, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2120+ kez okundu.
 

Mersin’de 52 kök kenevir ele geçirildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir evin bahçesinde 52 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarsus’a bağlı Avadan Mahallesi’nde şüpheli bir şahsın evinde kenevir yetiştirdiğini tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon yapan ekipler, evin bahçesinde 52 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, ifade ve kan örneğinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir evin bahçesinde 52 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarsus’a bağlı Avadan Mahallesi’nde şüpheli bir şahsın evinde kenevir yetiştirdiğini tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon yapan ekipler, evin bahçesinde 52 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, ifade ve kan örneğinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.